Cei zece romani cautati la 60 de ani dupa ce au fost executati de comunisti. "Cel mai important lucru care se mai poate face este descoperirea gropii comune"

Sursa: Adevarul
Luni, 07 Mai 2018, ora 13:23
107 citiri
Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc (IICCMER) organizeaza incepand de marti, 8 mai, o actiune de investigatii arheologice in Cimitirul Pomenirea din Arad. Arheologii spera sa recupereze ramasitelor pamantesti a zece oameni executati prin impuscare de comunisti pe 1 septembrie 1958. O echipa de cercetatori de la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc (IICCMER) organizeaza, de marti, 8 mai, o actiune de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.