Ceilalti trei marocani care au fugit dintr-un centru de carantina din judet, prinsi la 60 km distanta de motelul in care erau tinuti (VIDEO)

Miercuri, 13 Mai 2020, ora 18:03
39 citiri
Patru persoane au reusit sa scape dintr-un centru de carantina din judet, mai exact din centrul de la Motelul Pensiune Maria Rustic din comuna Buteni. Totul a iesit la suprafata in cursul zilei de ieri, iar in scurt timp a si fost gasit unul dintre cei patru: "In zona au fost directionate imediat echipaje de politie si jandarmerie, pentru cautarea celor 4 barbati, unul dintre acestia fiind depistat de catre jandarmi in scurt timp, in zona impadurita din apropierea centrului de carantina", ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.