Cozmin Gusa, lovitura dura la adresa PSD: " Pesedistii si nesimtirea! Au avut o reactie virulenta, iar Marcel n-a stiut"

Marti, 09 Iunie 2020, ora 13:19
31 citiri
Analistul politic Cozmin Gusa, membru al PSD, sustine ca atacul liderilor PSD la adresa lui Vasile Dancu, dupa ce acesta a spus ca partidul nu are sanse de revenire, reprezinta un act de "nesimtire" si o noua dovada ca partidul nu cauta o reforma.

"Vasile Dancu, pesedistii si ... NESIMTIREA! Vasile Dancu a sugerat zilele trecute ca victoriile PSD in cateva judete din Sud populate majoritar de asistati social sau de romani usor de manipulat din pricina pregatirii intelectuale precare, n-au mare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.