Marturia unui roman vindecat de Covid-19: "Simteam ca mi se rup muschii, fasie cu fasie, de pe picioare. Exista speranta"

Sursa: Adevarul
Duminica, 26 Aprilie 2020, ora 21:18
41 citiri
Diagnosticat cu Covid-19 si vindecat dupa 14 zile de tratament, Andrei Ando, director in cadrul Consiliului Judetean Arad, a povestit pe pagina sa de Facebook experienta prin care a trecut. "Sunt pacientul 102 vindecat la Arad de Covid-19. De fapt, intre 102 si 105, nu stiu exact, dar imi place sa cred ca am fost in capul listei, la cat de nerabdator am asteptat rezultatul...". Asa isi incepe marturia Andrei Ando, externat din spitalul din Arad dupa ce a fost declarat vindecat in urma a 14 zile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.