Medic roman aflat in misiune in Italia: "Aceasta boala nu face diferente cand alege victimele, diferenta in schimb o putem face noi in fiecare zi"

Sursa: Arad City
Vineri, 17 Aprilie 2020, ora 11:15
27 citiri
Incepand cu data de 07 aprilie, o echipa formata din 11 medici, 3 asistenti si 1 ofiter ISU se afla in misiune in Italia, una dintre cele mai afectate tari din lume, ca urmare a pandemiei cu noul coronavirus.

In materialul de mai jos regasiti un interviu acordat Departamentului pentru Situatii de Urgenta de maiorul Stroescu Joe, ofiter in cadrul ISU Sibiu, care a relatat experienta traita, precum si detalii care fac referire la activitatile desfasurate de echipa medicala, in sprijinul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.