O asistenta medicala i-a furat cardul unui pacient de 70 de ani infectat cu Covid-19 si aflat pe moarte. Ce suma a cheltuit

Sursa: Arad City
Luni, 11 Mai 2020, ora 14:16
82 citiri
O asistenta medicala din Statele Unite, Danielle Conti, e acuzata ca a furat cardul de credit de la un pacient care se afla pe moarte, fiind infectat cu Covid-19.

Femeia de 43 de ani ar fi sustras cardul de la Anthony Catapano, cu 3 zile inainte de decesul batranului de 70 de ani, sustine The Mirror.
Culmea e ca fiica acestuia a anuntat ca asistenta a cumparat alimente si combustibil, in valoare de 60 de dolari. Indiciul ca i-a fost furat cardul tatalui ei a fost ca acesta cumpara combustibil ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.