Primarul Falca, despre deputatul Maduta: "Se lasa luat de val si nu constientizeaza ce declara"

   

Gheorghe Falca, co-presedinte al PNL Arad, este de parere ca deputatul PSD Flavius Maduta nu are pic de responsabilitate si de respect fata de functia pe care o ocupa, lasandu-se luat de val ori de cate ori are ocazia sa faca vreo declaratie publica si neconstientizand ceea ce declara.
"Observ ca domnul deputat Maduta tinde sa foloseasca diferite cuvinte, de genul , inadecvate unei functii precum cea pe care acesta o ocupa. Nu este pentru prima oara cand acest domn parlamentar dovedeste ca nu are pic de responsabilitate si de respect fata de functia de parlamentar. Se pare ca acesta, ori de cate ori are ocazia sa faca vreo declaratie publica, se lasa luat de val si nu constientizeaza ce declara. Vedem ca in ultima sa publica, domnul deputat Maduta s-a lasat din nou luat de val si a declarat ca Guvernele Boc si Ungureanu au taiat finantarea pasajelor de pe Soseaua de Centura a municipiului Arad. Nimic mai fals! In primul rand, nici macar inconstienta nu il mai scuza pe domnul Maduta atunci cand vrea sa-i minta pe aradeni ca nu Guvernul Ponta a taiat finantarea pasajelor. In al doilea rand, intr-un moment de ratacire, domnul Maduta nu poate sa se hotarasca pe cine sa dea vina, pe Guvernul Boc, sau pe Guvernul Ungureanu, sperand probabil ca aradenii vor uita ca de fapt Guvernul Ponta a taiat tot ce se putea atunci cand a venit vorba de municipiul si judetul Arad. Si daca a uitat, ii aducem noi aminte domnului deputat ca, spre deosebire de el si de Guvernul PSD, care n-au facut absolut nimic pentru aradeni, noi am reusit sa facem autostrazi, am reusit sa ne apucam de linii de tren de mare viteza, am reusit modernizarea Soselei de Centura a municipiului Arad, am modernizat sediile Directiei Sanitare Veterinara Arad, Directiei de Mediu si Casei de Pensii, iar lista poate continua, in vreme ce domnul Maduta si ai sai colegi din PSD n-au facut absolut nimic pentru aradeni", a declarat Gheorghe Falca.

In acelasi timp, co-presedintele PNL Arad spune ca Flavius Maduta este ipocrit atunci cand se lauda ca a rezolvat problema revolutionarilor aradeni si ca a repus Aradul pe harta oraselor revolutionare.

"Faptul ca domnul Maduta vine si se lauda ca el a rezolvat problema revolutionarilor aradeni si repunerea Aradului pe harta oraselor revolutionare este doar o noua dovada de ipocrizie. Inainte sa se laude ca a rezolvat aceste probleme, trebuia sa le spuna aradenilor ca ca tot ei, tot PSD si tot Guvernul Ponta, au creat aceste probleme. Guvernul Ponta a incercat anul trecut sa scoata Aradul de pe harta oraselor revolutionare prin Ordonanta de Urgenta nr. 95/2014. Deci, tot ceea ce au facut acesti oameni a fost sa repare ceea ce tot ei au stricat. Si asta dupa ce tot PNL, prin interventia publica a domnului Adrian Nitu, a atras atentia asupra acestei nedreptati. Iar mai apoi, abia la zece zile mai tarziu, s-a trezit si domnul Maduta din hibernare, probabil constrans de opinia publica", a mai declarat co-presedintele PNL Arad.

Cuvinte cheie
cetateaFlavius MadutaGheorghe FalcanewsarpasajeStiri Arad
Distribuie: ...
Joi, 21 Mai 2015, ora 23:25
Sursa: News Arad

News Arad
Cele mai citite stiri
Lista cu procentul de imbolnaviri in localitatile Judetului Arad
In aceasta dimineata, conform raportarii Centrului Judetean de Coordonare si Conducere a ...
O angajata a Directiei de Asistenta Sociala Arad s-a stins din viata
Directorul DAS Arad, Oana Parvulescu, a anuntat astazi trecerea la cele vesnice a Elenei Benko, ...
SITUAEsIA LA ZI A CAZURILOR DE COVID-19 IN LOCALITAEsILE JUDEEsULUI ARAD
In aceasta dimineata, conform raportarii Centrului Judetean de Coordonare si Conducere a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor