Ziua Internationala a Fortelor ONU de mentinere a Pacii. Romania, 29 de ani de participare continua cu trupe la acest tip de misiuni

Sursa: Arad City
Vineri, 29 Mai 2020, ora 14:16
33 citiri
Ziua de 29 mai marcheaza, in fiecare an, Ziua Internationala a Fortelor ONU de mentinere a Pacii (International Day of UN Peacekeepers), cunoscuta ca Ziua Internationala a Castilor Albastre.

Romania inregistreaza, in acest an, conform Ministerului Apararii Nationale, un record de 29 de ani de participare continua cu trupe la acest tip de misiuni.

"Incepand cu primii militari romani care au actionat, ca observatori, in cadrul misiunii UNIKOM din Irak-Kuweit, peste zece mii de membri ai Armatei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.