Clubul Rotaract Arad va indeamna sa va deschide-ti dulapurile si sa donati haine!

   

Clubul Rotaract Arad organizeaza, in perioada 15 martie - 15 aprilie, o noua editie a proiectului "Deschide-ti dulapul", ce are drept scop strangerea si donatia de haine pentru tinerii de la casa de copii de tip familial din Santana.

"Va invitam pe toti cei care aveti posibilitatea, sa donati hainele de care nu mai aveti nevoie, aducand astfel zambete pe chipurile copiiilor. Doar cu ajutorul dumneavoastra putem imbunatati viata celor aflati la nevoie", spun reprezentantii clubului.

Copiii au varste cuprinse intre 4 si 18 ani iar colectarea se face la magazinul Racing Bike Pro, din strada Dorobantilor nr. 1, de luni pana vineri intre orele 09-20 iar sambata intre orele 09-13.

Clubul Rotaract Arad organizeaza bianual evenimentul "Deschide-ti dulapul", care se afla acum la cea de-a patra editie. Scopul proiectului este de a strange haine pentru copiii din casele de copii sau pentru adultii nevoiasi.

Pentru informatii suplimentare ii puteti contacta pe reprezentantii clubului la adresa de e-mail office@rotaract-arad.ro. ...
Marti, 26 Martie 2013, ora 09:05
Sursa: News Arad

News Arad
Cele mai citite stiri
SONDAJ ARADON: Pe cine ati vota, astazi, la Primaria Arad?
Daca alegerile locale ar avea loc astazi, voi pe cine ati vota pentru a conduce municipiul Arad in ...
Focar de COVID-19 intr-o fabrica din Arad
Autoritatile au declarat primul focar de COVID-19 in zona industriala a municipiului, dupa ce au ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor