"Astralul" Moise vrea sa-si duca la bun sfarsit treaba inceputa la Arad: "UTA mi-a intrat in suflet, sa promovam de pe primul loc!"

Luni, 22 Iunie 2020, ora 00:41
36 citiri
Pe trei fotbalisti imprumutati se bazeaza Laszlo Balint in prezenta editie ligii secunde, iar doi dintre ei vin din Liga 1, de la acelasi club, Astra Giurgiu. Daca Radu Crisan a ajuns in "alb-rosu" in aceasta iarna, dupa ce in tur fusese la Calarasi, Romario Moise a devenit punct fix la UTA inca din vara. Mijlocasul central a bifat 1.425 de minute pentru aradeni, trecandu-si in cont si 6 goluri, printre care si "bijuteria" de la Resita, din "foarfeca" de marginea careului, ce a ajuns si pe CNN. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.