Banchetul de final de an al utistilor a avut loc la Taverna Pecicana

   

Jucatorii UTA-ei au petrecut banchetul de final de an duminica seara la Taverna Pecicana, gratie unei sponsorizari primite din partea lui Constantin Traian Igas si Mihai Tomoioaga, proprietarii stabilimentului.

La banchet au participat fotbalistii, alaturi de sotii sau prietene, singura absenta notabila fiind cea a capitanului George Neagu. "Baietii m-au sunat si m-au intrebat: "Domnule presedinte de onoare, am vrea sa facem si noi banchetul de final de an. Ne ajutati?" Bineinteles ca am raspuns pozitiv si le-am pus la dispozitie crama de la Taverna Pecicana", a declarat senatorul Constantin Traian Igas, ramas presedinte de onoare al FCM UTA din perioada cand echipa era patronata de amicul sau Nicolae Bara.

Asa cum a facut-o de fiecare data, Constantin Traian Igas a sarit si de aceasta data in ajutorul "Batranei Doamne". A facut-o si in urma cu doua saptamani, la apelul lansat de Newsar.ro, cand a achizitionat 25 de bilete la partida cu FC Bihor, pe care le-a donat juniorilor de la Semlac.

Foto: Sportarad.ro ...
Luni, 02 Decembrie 2013, ora 08:05
Sursa: News Arad

News Arad
Cele mai citite stiri
Efectele codului rosu din Arad: pomi rupti de vant si un drum judetean blocat
Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, in aceste moment Detasamentul de Pompieri ...
Contracte de zeci de milioane de lei castigate de firme din Bucuresti cu doi angajati! Companiile aradene au fost date la o parte
De-a lungul timpului am fost martorii unor licitatii cel putin bizare care au avut loc pe bani ...
Aradenii prinsi fara masca au primit amenzi usturatoare
Masurile de relaxare s-au bazat inca de la inceput pe spiritul civic al romanilor, implicit al ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor