Doar doua saptamani de vacanta pentru utisti, conducerea - la mutare: cine vine, cine pleaca, ce contracte se reinnoiesc?

Miercuri, 15 Iunie 2016, ora 04:32
76 citiri
Sezonul s-a incheiat pozitiv pentru echipa fanion a Aradului. Chiar daca promovarea a ramas un vis, maniera in care "alb-rosii" au dus la capat prima stagiune de la revenirea in esalonul secund e de apreciat. Despartirea putea fi si mai dulce daca imaginile din debutul mansei secunde a barajului cu Voluntariul, cele cu jucatorii, arbitrii si jurnalistii desfundand gazonul de pe "Motorul" cu bureti, carpe si chiar o usa de dulap, nu ar fi ramas pe retina aradenilor, dar si a romanilor, prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
UPDATE. Accident mortal la Lipova
UPDATE: Traficul a fost deviat Inspectoratul de Politie Judetean Arad a facut precizari despre ...
Inlocuitori dulci: Cat de sanatosi sunt indulcitorii naturali comparativ cu zaharul
Indulcitorii naturali sunt substante extrase din plante, fructe sau alte alimente naturale si se ...
Scandal in trafic, in centrul Aradului
ARAD. Desfasurare de forte vineri, in jurul orei 11:00, pe strada Tudor Vladimirescu, la intersectia ...