Nationala de futsal juniori, la primul cantonament din acest an

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 00:46
19 citiri
Una dintre disciplinele sportive cel mai grav lovite de pandemie, futsalul, isi reintra in drepturi. Nationala de futsal U19 a Romaniei se va reuni duminica la Odorheiu Secuiesc in primul cantonament din acest an.
Actiunea de la Odorheiu Secuiesc marcheaza debutul pregatirilor tricolorilor mici pentru preliminariile Campionatului European de anul viitor.
"Speram cu totii sa fie un nou inceput pentru aceasta disciplina atat de spectaculoasa. Pauza a fost foarte lunga, dar nu am avut ce face. Am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
UPDATE. Accident mortal la Simand! Un pieton a fost spulberat de un autocamion
UPDATE: Barbatul de 46 de ani care si-a pierdut viata este din Hunedoara "In aceasta dimineata, in ...
Accident cu opt victime intre Pancota si Seleus
ARAD. Un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme a avut loc, in jurul orei 16:00, ...
Cushman & Wakefield Echinox: 18 Gym Fitness & Beauty se extinde la Arad in cadrul centrului comercial Agora, fostul Galleria
Cushman & Wakefield Echinox: 18 Gym Fitness & Beauty se extinde la Arad in cadrul centrului ...