Recunostinta UTA-ei si Aradului pentru Ioan Igna, cuprinsa in cartea ce vorbeste despre monstrii sacri ai "sportului rege"

Vineri, 12 Iunie 2020, ora 00:48
35 citiri
Fotbalist, antrenor, arbitru si profesor de chimie, Ioan Igna este cu siguranta una dintre marile personalitati ale Aradului. A debutat si a jucat la UTA alaturi de marele Petchovsky, l-a avut adversar pe titanicul Nicolae Dobrin, insa adevarata consacrare a cunoscut-o cu fluierul in gura si steagul in mana. De-a lungul prodigioasei cariere de arbitru a impartit dreptatea pe terenul de joc unor fotbalisti de legenda, mari nume din fotbalul mondial, ca: Diego Maradona, Carlos Santillana, Jean ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.