Scandal în Anglia. Momentul în care arbitrul lovește cu cotul un fotbalist de la Liverpool VIDEO

Duminica, 09 Aprilie 2023, ora 23:02
5025 citiri
Scandal în Anglia. Momentul în care arbitrul lovește cu cotul un fotbalist de la Liverpool VIDEO
Arbitrul l-a lovit cu cotul in gat pe robertson FOTO facebook

Unul din arbitrii de linie de la meciul FC Liverpool - Arsenal, care s-a disputat duminică în Premier League şi s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, l-a lovit cu cotul pe Andrew Robertson, fundaşul stânga al gazdelor.

Scena s-a petrecut la pauza meciului de pe Anfield, când arbitrul principal invitase cele două echipe să se îndrepte către cabine. Internaţionalul scoţian Andrew Robertson s-a apropiat de unul din cei doi tuşieri, Constantine Hatzidakis, pentru a-i spune ceva, probabil să protesteze pentru o decizie.

În momentul în care Robertson se apropie de arbitru, acesta ridică braţul şi, cu cotul, îi atinge gâtul jucătorului. Un reporter al Sky Sports, prezent la marginea terenului, a spus că, după incident, Robertson a exclamat: „Mi-a dat un cot în gât! Tuşierul tocmai mi-a dat un cot în gât!”

Meciul s-a reluat normal, după pauză, şi s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, dar, după partidă, organismul responsabil de arbitrajul profesionist din Anglia a indicat într-un comunicat de presă „că este la curent cu un incident în care a fost implicat arbitrul Constantine Hatzidakis şi fundaşul lui Liverpool, Andrew Robertson. Problema va fi studiată în detaliu”, scrie în comunicatul respectiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Schimbare istorică în regulamentul fotbalului englez
Schimbare istorică în regulamentul fotbalului englez
Federaţia Engleză de Fotbal a anunţat că din sezonul viitor se renunţă la reluarea meciurilor în caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, începând din primul tur al Cupei...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#arbitru, #scandal, #anglia, #cot in gat, #Robertson, #liverpool , #stiri fotbal