Un bărbat arestat la Luton după ce a aruncat un ou spre regele Charles al III-lea

Marti, 06 Decembrie 2022, ora 19:35
1975 citiri
Un bărbat arestat la Luton după ce a aruncat un ou spre regele Charles al III-lea
Regele Charles al III-lea

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat sub suspiciunea de agresiune în timpul unei plimbări a regelui Charles al III-lea în centrul oraşului Luton, a anunţat poliţia din Bedfordshire, după ce un ou ar fi fost aruncat în direcţia monarhului, relatează The Guardian.

Bărbatul este reţinut pentru audiere după ce a fost arestat marţi în Piaţa Sf. George’s din Luton, a precizat poliţia din Bedfordshire.

Regele Charles a fost îndepărtat temporar de mulţimea din faţa primăriei Luton de către personalul său de securitate la scurt timp după sosire. Ulterior, suveranul britanic a continuat să dea mâna cu publicul după ce a fost mutat într-o altă zonă.

Regele a vizitat şi primăria din Luton şi templul nou de tip gurdwara în cinstea Gurului Nanak în timpul călătoriei sale în oraşul din Bedfordshire.

Regele şi-a scos pantofii şi şi-a pus un batic în templul Sikh, unde a făcut un gest namaste în timp ce saluta oamenii. S-a înclinat în faţa cărţii sfinte a sikhismului, Guru Granth Sahib, şi a stat cu picioarele încrucişate pe podea, purtând o eşarfă portocalie peste costum, înainte de a fi invitat să dezvăluie o placă care marchează deschiderea oficială a lăcaşului de cult gurdwara. Placa includea data de marţi, iar regele Charles a spus că a fost o idee bună că ”a venit în ziua potrivită”.

În timpul vizitei sale la gurdwara, monarhul a vizitat femeile din bucătărie care gătesc pentru sute de oameni în fiecare zi. Mulţi dintre cei care l-au întâmpinat pe rege în faţa primăriei i-au urat ”Crăciun Fericit”, iar unii i-au adus cadouri.

Vizita sa a avut loc la o zi după ce luni a fost lansat un teaser de un minut al serialului în şase părţi ”Harry şi Meghan”, produs de Netflix, în care ducele discută despre ”durerea şi suferinţa” femeilor care se căsătoresc în familia regală.

Netflix a confirmat că prima parte va fi lansată pe 8 decembrie – la trei luni după moartea bunicii lui Harry, Regina Elisabeta a II-a –, al doilea urmând să fie lansat pe 15 decembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine e bărbatul acuzat că ar fi încercat să-l omoare pe președintele Venezuelei Nicolas Maduro FOTO
Cine e bărbatul acuzat că ar fi încercat să-l omoare pe președintele Venezuelei Nicolas Maduro FOTO
Parchetul venezuelean anunță pe X că activistul Carlos Julio Rojas a fost arestat, fiind acuzat de faptul că este un „instigator” şi un „operator logistic” al unei presupuse tentative...
Șeful spionajului ucrainean, arestat în lipsă la Moscova. Falsul avocat pus de propaganda rusă să-l ”apere”
Șeful spionajului ucrainean, arestat în lipsă la Moscova. Falsul avocat pus de propaganda rusă să-l ”apere”
Presa de propagandă rusă a difuzat astăzi, 15 aprilie, informații că un „avocat al apărării” l-a reprezentat pe șefului Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), Vasil Maliuk, pe...
#arestat, #ou, #regele charles III , #Regele Charles al III-lea
Comentarii