Imaginea serii după Argentina - Olanda: sud-americanii le-au râs în față rivalilor FOTO

Sambata, 10 Decembrie 2022, ora 08:16
5826 citiri
Imaginea serii după Argentina - Olanda: sud-americanii le-au râs în față rivalilor FOTO
Argentinienii se bucură ostentativ în fața olandezilor

Echipa naţională a Argentinei a învins vineri seara, la lovituri de departajare, scor 2-2 (4-3), naţionala Ţărilor de Jos şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar.

Golurile Argentinei au fost înscrise de Nahuel Molina, în minutul 35, dintr-o pasă a lui Lionel Messi, şi de Messi, în minutul 73, din penalti.

Naţionala Ţărilor de Jos a revenit în joc prin golurile marcate de un jucător intrat pe teren în minutul 78, Wout Weghorst. Mai întâi a redus din diferenţă în minutul 83, apoi a egalat la ultima fază a meciului, în minutul 90+11, după o lovitură liberă executată de Koopmeiners.

La loviturile de departajare portarul argentinian Martinez a parat primele două execuţii ale olandezilor, Van Dijk şi Berghuis. Argentinienii au marcat prin Messi, Paredes, Montiel şi Lautaro Martinez, iar Ţările de Jos au înscris prin Koopmeiners, Weghorst şi Luuk de Jong.

Enzo Fernandez a fost singurul care a ratat pentru Argentina.

La finalul partidei, jucătorii Argentinei s-au dus glonț spre olandezi și s-au bucurat ostenativ în fața acestora. Nicolas Otamendi a explicat: "Am sărbătorit în fața lor pentru că era un jucător olandez care la fiecare lovitură de pedeapsă pe care o aveam venea și îi spunea lucruri urâte unuia dintre jucătorii noștri. Imaginea a fost scoasă din context și am sărbătorit ca răspuns la ce s-a întâmplat"

Emiliano Martinez i-a înjurat (vezi VIDEO aici), iar Messi i-a transmis lui Van Gaal să își țină gura.

Cine a marcat un gol fabulos pentru Argentina, în absența lui Messi VIDEO
Cine a marcat un gol fabulos pentru Argentina, în absența lui Messi VIDEO
Fără Lionel Messi, accidentat, Argentina a învins Costa Rica, scor 3-1, într-un meci amical disputat, marţi, la Los Angeles. Argentina s-a impus graţie unui gol superb marcat de Angel Di...
Leo Messi a vorbit despre retragere: ”Asta îmi place, asta ştiu să fac”
Leo Messi a vorbit despre retragere: ”Asta îmi place, asta ştiu să fac”
La 24 iunie 2024, Lionel Messi va împlini 37 de ani. O vârstă care ridică inevitabil problema retragerii sportive pentru un jucător care a semnat primul său contract profesionist în 2004....
#Argentina, #Tarile de Jos, #Olanda, #Campionatul Mondial de Fotbal Qatar, #messi, #emiliano martinez, #otamendi , #Campionatul mondial 2022