Trei campioni mondiali cu Argentina, primiți cu huiduieli la echipa de club: ”Publicul nu îi poate ierta” VIDEO

Sambata, 31 Decembrie 2022, ora 08:21
12167 citiri
Trei campioni mondiali cu Argentina, primiți cu huiduieli la echipa de club: ”Publicul nu îi poate ierta” VIDEO
De Paul și Molina, huiduiți de fanii lui Atletico

Trei campioni mondiali argentinieni s-au întors, joi, la Atletico Madrid, pe arena Wanda Metropolitano. Şi au fost întâmpinaţi de fluierăturile fanilor, care le-au reproşat performanţele mai puţin bune, precum şi lipsa de angajament.

La victoria echipei Atlético Madrid cu Elche de joi (2-0), trei campioni mondiali argentinieni au revenit pe Wanda Metropolitano. Rodrigo De Paul, Nahuel Molina şi Angel Correa s-au prezentat astfel în faţa fanilor, cu medaliile la gât, pentru a fi aplaudaţi de suporteri.

Cei trei jucători au fost rapid dezamăgiţi când crainicul stadionului le-a anunţat numele. Dacă Angel Correa a fost scutit, fanii au fluierat când De Paul şi Molina au fost introduşi. Fluierăturile au continuat când jucătorii au înaintat pe gazon, zâmbind, vizibil forţaţi să-şi aplaude suporterii.

Huiduielile au contrastat cu ovaţiile şi cântecele rezervate lui Antoine Griezmann, pasator decisiv la meciul de joi.

Potrivit Marca, fanii îi acuză pe Molina şi De Paul, doi titulari cu Albiceleste, pentru lipsa lor de angajament. „Publicul nu îi poate ierta pentru nivelul mult mai scăzut pe care îl au la Atlético în comparaţie cu Argentina”, explică publicaţia spaniolă.

Transferat pentru aproximativ 20 de milioane de euro în această vară, Molina nu a reuşit să se impună la Colchoneros. Foarte ofensiv la Udinese - este fundaşul care a marcat cel mai mult în Europa în sezonul 2021-2022 -dar încă nu a fost decisiv în Spania.

În ciuda faptului că a fost folosit des, încă nu l-a convins pe deplin pe Diego Simeone. Înainte de pauza pentru Cupa Mondială, el fusese chiar înlocuit în minutul 30 cu Mallorca, după un start dezastruos de meci.

Situaţia este puţin diferită pentru De Paul. Cu evoluţii foarte bune anul trecut, mijlocaşul are mai multe probleme în acest sezon. Deşi rămâne titular obişnuit, de multe ori este înlocuit după o oră şi a jucat doar 674 de minute din cele 1350 posibile în La Liga.

Mai presus de toate, suporterii îl reproşează lipsa de angajament faţă de club. În timp ce întoarcerea sa în Spania a fost întârziată, oficial din cauza durerilor de gambă, el a apărut la televiziunea argentiniană purtând-o pe umeri iubita sa, cântăreaţa Tini, în timpul unui concert.

În octombrie, argentinianul avusese o altă poveste de acest gen. Lăsat de Atlético pentru a merge la căpătâiul tatălui său grav bolnav, fotografii cu el şi Tini dansând la un festival din Miami şi relaxându-se pe plajă au apărut pe reţelele de socializare. O trădare pentru publicul Wanda Metropolitano, care încă nu l-a iertat. Şi nu pare dispus să facă asta, scrie lequipe.fr.

Quarterly Report - Editia 4

Conflict diplomatic între Spania și Argentina. Președintele sud-american, la o reuniune la Madrid: „Vă murdăriți şi aveți nevoie de cinci zile de reflecție”
Conflict diplomatic între Spania și Argentina. Președintele sud-american, la o reuniune la Madrid: „Vă murdăriți şi aveți nevoie de cinci zile de reflecție”
Spania a anunţat duminică, 19 mai, rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, după ce preşedintele ultra-liberal argentinian, Javier Milei, a susţinut la o reuniune la Madrid a partidelor...
Atletico a reușit o victorie la scor. Griezmann a marcat toate golurile echipei
Atletico a reușit o victorie la scor. Griezmann a marcat toate golurile echipei
Antoine Griezmann a marcat toate cele trei goluri ale echipei Atletico Madrid, miercuri seară, pe terenul celor de la Getafe, scor 3-0, asigurând astfel calificarea formaţiei sale în Liga...
#Argentina, #campion mondial, #Atletico Madrid, #fani , #Campionatul mondial 2022