Armand Goşu, despre scurgerea de documente clasificate ale SUA: „În operaţiuni de dezinformare, 99% din informaţie este corectă”

11 Aprilie 2023 - Armand Goşu, despre scurgerea de documente clasificate ale SUA: „În operaţiuni de dezinformare, 99% din informaţie este corectă”

Analistul de politică externă Armand Goşu a afirmat că analiştii americani presupun că scurgerea de documente clasificate ale SUA a plecat din zona politică, nu din cea a intelligence-ului.

Armand gosu

Istoricul Armand Goșu, inclus de Kremlin pe lista ”agenților străini”: ”Sunt într-o companie foarte onorabilă, alături de oameni politici din diverse generații”

08 Februarie 2023 - Istoricul Armand Goșu, inclus de Kremlin pe lista ”agenților străini”: ”Sunt într-o companie foarte onorabilă, alături de oameni politici din diverse generații”

Istoricul Armand Goşu, cel mai respectat specialist român în problemele spațiului ex-sovietic, a anunțat că autoritățile de la Moscova l-au pus pe lista ”agenților străini”.

Cât de ridicolă diplomatic este România după invadarea Ucrainei: "Ne-au spus și americanii, și britanicii să facem ceva, era în pericol Moldova"

01 Februarie 2023 - Cât de ridicolă diplomatic este România după invadarea Ucrainei: "Ne-au spus și americanii, și britanicii să facem ceva, era în pericol Moldova"

Cel mai respectat specialist român în problemele spațiului ex-sovietic, profesorul Armand Goșu, a făcut o analiză amplă a celor aproape 12 luni scurse de la momentul invadării Ucrainei de

Ce iluzie îi traversează mintea lui Vladimir Putin: "Rolul lui Surovikin devine foarte important în următoarele câteva luni"

27 Noiembrie 2022 - Ce iluzie îi traversează mintea lui Vladimir Putin: "Rolul lui Surovikin devine foarte important în următoarele câteva luni"

Războiul din Ucraina pare să fi ajuns într-un impas. Cel puțin după 18 noiembrie nu s-au mai înregistrat acțiuni contra-ofensive. Pe singurul segment de front pe care rușii sunt în ofensivă

Armand Goșu, despre calitatea catastrofală a administrației statului român: "E prima dată în 150 de ani când te uiți și te sperii"

10 Noiembrie 2022 - Armand Goșu, despre calitatea catastrofală a administrației statului român: "E prima dată în 150 de ani când te uiți și te sperii"

Istoricul Armand Goșu, specialist pe spațiul rusesc reputat la nivel internațional, portretizează în termeni extrem de duri administrația românească și critică lipsa totală de inițiativă

Cum mai poate scăpa Rusia neînvinsă în Ucraina: "Singura șansă a lui Putin este o pauză de câteva săptămâni"

14 Octombrie 2022 - Cum mai poate scăpa Rusia neînvinsă în Ucraina: "Singura șansă a lui Putin este o pauză de câteva săptămâni"

Istoricul și analistul Armand Goșu explică pentru publicația Sens politic de ce crede că regiunea Herson din Ucraina va fi eliberată cel mai târziu la finalul săptămânii viitoare, în

Istoricul Armand Goşu, întrebat când va fi sfârşitul lui Putin: "Scoateţi ”moarte naturală” din ecuație"

28 August 2022 - Istoricul Armand Goşu, întrebat când va fi sfârşitul lui Putin: "Scoateţi ”moarte naturală” din ecuație"

Istoricul Armand Goşu, unul dintre cei mai avizați comentatori români în problemele spațiului rusesc, a vorbit despre sfârșitul posibil al dictaturii lui Putin.

Consecințele unor eventuale concesii teritoriale făcute de Ucraina: "Rusia nu se retrage decât dacă e înfruntată militar"

28 August 2022 - Consecințele unor eventuale concesii teritoriale făcute de Ucraina: "Rusia nu se retrage decât dacă e înfruntată militar"

Experții internaționali sunt fermi în privința strategiei care trebuie urmată de Ucraina în confruntarea forțată cu Rusia.

Marea problemă a Kremlinului în războiul din Ucraina: Sunt prea mulţi morţi şi Putin o să fie întrebat: ”Unde-i denazificarea?”

28 August 2022 - Marea problemă a Kremlinului în războiul din Ucraina: Sunt prea mulţi morţi şi Putin o să fie întrebat: ”Unde-i denazificarea?”

Ucrainenii au preluat iniţiativa strategică în războiul contra Rusiei, în ultimele 3-4 săptămâni, iar contraofensiva acestora nu este cea aşteptată, ei lovind depozitele de muniţie,

Armand Goșu: Polonia va deveni un lider incontestabil în Europa Centrală și de Est. România e în afara jocului politico-diplomatic

02 Iunie 2022 - Armand Goșu: Polonia va deveni un lider incontestabil în Europa Centrală și de Est. România e în afara jocului politico-diplomatic

Istoricul și analistul Armand Goșu susține într-un interviu pentru contributors.ro că pe fondul războiul din Ucraina au început procese care vor conduce la reconfigurări importante în Europa

Top 3 știri din presa centrală

Vouchere de la stat pentru victimele infracțiunilor. Câți bani vor primi în avans pentru acoperirea nevoilor urgente
Guvernul a adoptat joi, 8 iunie, o hotărâre care că victimele infracţiunilor vor putea solicita un avans din compensaţia financiară sub...

Coșmarul trăit de Lidia Buble în vacanță, înainte de a face 30 de ani: ”Întorc Pământul cu susul în jos”
Cunoscuta cântăreață Lidia Buble se află în aceste zile în vacanță pentru a serba așa cum se cuvine împlinirea vârstei de 30 de ani,...

Cutremur în Grecia, resimțit și la Atena. Ce magnitudine a avut seismul
Un cutremur mediu s-a produs joi după-amiază, 8 iunie, în Grecia. Potrivit INFP, seismul a avut loc la ora 15:33:55 (ora locală a...
  1. Lovitura grea pe care Hagi i-a dat-o Simonei Halep. La mijloc sunt sute de mii de euro
  2. Fosta știristă de la Pro TV care s-a lăsat de televiziune: ”Bine că m-am prins la timp”. Cu ce se ocupă în prezent
  3. Dan Petrescu, declarații despre Hagi: “În cinci zile pierzi o prietenie pe care o ai de-o viață”
  4. Cât costă o masă la restaurant în Grecia comparativ cu anul trecut: "Dacă considerați că e mult, stați în România" FOTO
  5. Răzbunarea unei turiste care a găsit șezlongurile ocupate de prosoape: ”M-am dus să privesc haosul de pe balcon”
  6. Unul dintre marii actori ai României iese definitiv din scenă: "A venit vremea să trăiesc și pentru mine"
  7. Cum a ajuns Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, o criminală dispusă să-și ucidă propria mamă
  8. Kevin Costner și Morgan Freeman au venit în România. Motivul oficial al prezenței în țara noastră
  9. Serviciile Secrete din SUA au dezvăluit numărul real al morților și pagubele Rusiei și Ucrainei din război
  10. Jucătoarea care i-a destrămat visul Simonei Halep la US Open: ”Știu totul despre tine”