Primul serial în care joacă Arnold Schwarzenegger apare pe Netflix. Cele mai așteptate producții ale lunii mai

Luni, 01 Mai 2023, ora 09:16
3031 citiri
Primul serial în care joacă Arnold Schwarzenegger apare pe Netflix. Cele mai așteptate producții ale lunii mai
Arnold Schwarzenegger FOTO Facebook/ Netflix

Cele mai aşteptate titluri pe Netflix în luna mai sunt: „Queen Charlotte: A Bridgerton story”, un prolog al universului Bridgerton, centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă şi putere; „The Mother”, un film cu Jennifer Lopez în rolul unei asasine care, după ani de zile petrecuţi în ascunzătoare, se întoarce pentru a-şi salva fiica pe care nu a putut-o creşte; „FUBAR”, primul serial din viaţa de actor a lui Arnold Schwarzenegger, o producţie care abordează dinamica familială universală în contextul misiunilor cu spioni şi al acţiunii palpitante, pline de umor.

Pe lângă acestea, vor fi şi: „The Tailor”, un nou serial turcesc ce spune povestea unui tânăr şi celebru croitor care descoperă odată cu moartea bunicului său noi secrete îi dau viaţa peste cap; „Queen Cleopatra”, un documentar despre lupta ultimului faraon al Egiptului pentru a-şi proteja tronul, familia şi moştenirea; „Metronom”, o nouă producţie românească care va veni pe Netflix, unde în anii '70, o fată merge la o petrecere pentru a asculta o emisiune radio interzisă şi descoperă libertatea sexuală, dar totul devine un coşmar dictatorial.

„Queen Charlotte: A Bridgerton Story”, din 4 mai

Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă şi putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei între tânăra regină şi regele George, care a dat naştere unei mari poveşti de iubire, dar şi unei schimbări în societate. Ea a dus la apariţia înaltei societăţi moştenite de personajele din Bridgerton.

Shonda Rhimes este producător, regia este semnată de Tom Verica iar în distribuţie sunt: India Amarteifio (Young Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Michelle Fairley (Princess Augusta), Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton), Corey Mylchreest (Young King George), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Arsema Thomas (Young Agatha Danbury), and Julie Andrews (Lady Whistledown). Invitaţi speciali: Katie Brayben (Lady Ledger), Keir Charles (Lord Ledger), Sam Clemmett (Young Brimsley), Richard Cunningham (Lord Bute), Freddie Dennis (Reynolds), Neil Edmond (Earl Harcourt), Connie Jenkins-Greig (Young Violet Ledger), Tunji Kasim (Prince Adolphus), Rob Maloney (Doctor Monro), Cyril Nri (Lord Danbury), Hugh Sachs (Brimsley), Peyvand Sadeghian (Coral).

„The Mother”, din 12 mai

O asasină cu formare militară iese din umbră pentru a-şi proteja fiica necunoscută de nişte criminali necruţători însetaţi de răzbunare.

Filmul este regizat de Niki Caro, scris de Misha Green, Andrea Berloff şi Peter Craig, produs de: Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina, Roy Lee, Miri Yoon, Marc Evans, Misha Green. Cu: Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci şi Gael Garcia Bernal.

„FUBAR”, din 25 mai

Un agent CIA în pragul pensionării descoperă un secret de familie şi este nevoit să revină în activitate pentru o ultimă misiune. Serialul urmăreşte dinamica familială universală într-o lume a spionilor, presărată cu acţiune şi umor.

Filmul este realizat de Nick Santora, regizat de Phil Abraham, cu: Arnold Schwarzenegger, Monica Barbaro, Milan Carter, Gabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle, Andy Buckley, Jay Baruchel.

Seriale

„The Tailor”, din 2 mai

Un celebru croitor coase o rochie de mireasă pentru logodnica prietenului său cel mai bun, însă cei trei ascund secrete întunecate care le vor da vieţile peste cap.

„Sanctuary”, din 4 mai

Un puşti disperat şi dur, care devine luptător de sumo, atrage fanii cu îndrăzneala lui, dar tulbură o întreagă industrie ancorată în tradiţii.

„Dance brothers”, din 10 mai

Doi fraţi care vor să ajungă dansatori îşi deschid propriul club, dar elanul lor artistic le dă peste cap afacerea, ameninţându-le relaţia.

„Black Night”, din 12 mai

În 2071, Pământul e devastat de poluarea aerului, iar supravieţuirea omenirii depinde de Cavalerii în negru, un grup de curieri nu tocmai obişnuiţi.

„Mulligan”, din 12 mai

În această satiră aflăm dacă o mână de supravieţuitori ai unei invazii extraterestre pot reconstrui America ruinată şi forma o Uniune şi mai grozavă!

„Qweer Eye”: sezonul 7, din 12 mai

Vino în New Orleans şi bucură-te alături de cei cinci fabuloşi în acest nou sezon cu eroi care te vor inspira şi cu transformări uluitoare.

„XO, Kitty”, din 18 mai

Iată o nouă poveste de dragoste: peţitoarea Kitty se revede cu iubitul ei cu care avea o relaţie la distanţă în acelaşi liceu din Seul la care a mers şi răposata ei mamă.

„Muted”, din 19 mai

Sergio n-a mai vorbit din ziua în care şi-a ucis părinţii, în urmă cu şase ani. Acum, o psihiatră încearcă să descopere adevărul conducând o investigaţie complexă.

„Selling Sunset”: sezonul 6, din 19 mai

Miza şi tocurile sunt mai mari ca oricând la agenţie, fiindcă veteranele fac mari schimbări, iar cele două noi membre ale echipei încing atmosfera.

„The Good bad mother”, din 20 mai

După un accident tragic, un procuror ambiţios rămâne cu mintea unui copil. El şi mama lui au acum un drum lung de parcurs pentru vindecarea relaţiei lor.

Filme

„Royalteen: Princess Margrethe, din 11 mai

După scandalul de la banchetul de absolvire, prinţesa Margrethe tânjeşte după normalitate, încercând să păstreze o faţadă perfectă în timp ce luptă cu drama din familie.

„Fanfic”, din 17 mai

Doi liceeni formează o legătură intensă în timp ce trec prin provocările de a-şi descoperi şi exprima adevărata identitate.

„Blood & Gold”, din 26 mai

La sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, un dezertor german şi o tânără sunt prinşi într-o luptă contra unui grup de nazişti care caută nişte aur ascuns.

„Faithfully Yours”, din 17 mai

Oferindu-şi alibi una alteia, două prietene se furişează pentru a trăi aventuri secrete. Dar seria lor complicată de minciuni se destramă când una dintre ele dispare.

„Mother's Day”, din 24 mai

Fiul pe care nu l-a cunoscut niciodată este răpit, iar fosta agentă FBI Nina îşi scoate abilităţile letale de la naftalină pentru a-l aduce acasă. Şi nu iartă pe nimeni.

„Tin & Tina”, din 26 mai

După trauma pierderii unei sarcini, un tânăr cuplu înfiază doi gemeni de la o mănăstire. Obsesia lor pentru religie devine curând deranjantă pentru familie.

Documentare

„Queen Cleopatra”, din 10 mai

Ca ultim faraon al Egiptului, Cleopatra luptă să-şi protejeze tronul, familia şi moştenirea în acest serial documentar cu reconstituiri şi interviuri cu experţi.

„McGregor Forever”, din 17 mai

Acest incendiar serial documentar descrie cariera lui Conor McGregor, care, cu loviturile sale brutale şi cu limbajul colorat, s-a bucurat de mare succes în UFC.

„VICIM/SUSPECT”, din 23 mai

O jurnalistă anchetează în detaliu cazul unei femei acuzate de reclamarea în fals a unui viol şi constată că există un tipar: autorităţile dau vina pe victime.

Seriale pentru copii şi familie

„Larva Family”, din 4 mai

Familia Larvelor creşte! După ce în viaţa lor apare un pui de omidă, Red şi Yellow sunt nevoiţi să înveţe rapid să fie părinţi şi să se descurce în noile condiţii.

„Spirit Rangers”: Sezonul 2, din 8 mai

Eddy, Summer şi Kodi revin în parcul naţional Xus, unde învaţă despre natură şi au parte de peripeţii alături de noi vizitatori, dar şi de vechi prieteni!

„The Creature Cases”: Capitolul 3, din 22 mai

Sam şi Kit s-au întors pentru a aduna indicii şi a rezolva alte mistere ale animalelor din întreaga lume, cu noi cazuri, noi atracţii şi noi creaturi prietene!

Film românesc

„Metronom”, din 17 mai

În România anului 1972, o fată merge la o petrecere pentru a asculta o emisiune radio interzisă şi descoperă libertatea sexuală, dar totul devine un coşmar dictatorial.

Filmul este regizat şi scris de Alexandru Belc, produs de Viorel Chesaru, Cătălin Mitulescu, Emmanuel Quillet, Ruxandra Slotea, Martine Vidalenc, cu Mara Bugarin, Şerban Lazarovici, Vlad Ivanov, Mara Vicol, Mihai Calin, Andreea Bibiri, Alina Berzunteanu, Mihnea Moldoveanu, Andrei Miercure, Mariuca Bosnea, Eduard Chimac, Marius Boboc, Tiberiu Zavelea, Briana Macovei, Pamela Iobaji, Ana Bodea, Alin Florea, Alexandru Conovaru.

Filmul „Romina VTM” va putea fi urmărit pe platformă din 2 mai.

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#Arnold Schwarzenegger, #Netflix, #serial , #stiri magazin