Cum se simte fotbalistul lui Arsenal înjunghiat într-un centru comercial la Milano

Vineri, 28 Octombrie 2022, ora 00:09
2156 citiri
Cum se simte fotbalistul lui Arsenal înjunghiat într-un centru comercial la Milano
Pablo Mari. Foto: Instagram / pablomv5

O persoană a murit şi patru persoane, printre care şi fotbalistul spaniol Pablo Mari, au fost "grav rănite" în urma unui atac cu cuţitul comis, joi, într-un centru comercial din Milano, transmite CNN.

Presupusul atacator, în vârstă de 46 de ani, a fost arestat.

"Un bărbat instabil psihic a decis să înjunghie oameni. O persoană a murit şi patru sunt acum grav rănite", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Mari, care este fundaş central al lui Arsenal, împrumutat în prezent la AC Monza, nu a fost rănit grav în atac, a precizat Arsenal într-un comunicat.

"Suntem cu toţii şocaţi să auzim vestea îngrozitoare despre înjunghierea din Italia, care a băgat mai multe persoane în spital, inclusiv pe fundaşul nostru central împrumutat Pablo Mari", a transmis Arsenal.

"Am fost în contact cu agentul lui Pablo, care ne-a spus că acesta se află în spital şi că nu este grav rănit. Gândurile noastre sunt alături de Pablo şi de celelalte victime ale acestui incident îngrozitor", se mai arată în comunicat

"Pablo Mari nu este în pericol, pentru că rănile sale nu îi pun viața în pericol. Sperăm să-l revedem cât mai curând", a spus Adriano Galliano, președintele actualei echipei a fotbalistului, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

#Arsenal Londra, #injunghiat, #Milano Italia , #stiri Arsenal Londra