Wenger pune tunurile pe arbitru: Daca nu era eliminat van Persie, sigur castigam!

Miercuri, 09 Martie 2011, ora 11:03
1749 citiri
Wenger pune tunurile pe arbitru: Daca nu era eliminat van Persie, sigur castigam!
van Persie, eliminat de Busacca in minutul 56

Arsenal n-a avut niciun sut pe spatiul portii in partida cu FC Barcelona, dar tehnicianul "tunarilor", Arsene Wenger, sustine ca echipa lui castiga intalnirea, daca Robin van Persie nu era eliminat in startul reprizei secunde.

Antrenorul francez condamna eliminarea atacantului olandez, care, spun el, a stricat un meci frumos.

"Doua tipuri de oameni sunt tristi dupa decizia arbitrului: cei care iubesc Arsenal si cei care iubesc fotbalul. In momentul in care a luat decizia de a-l elimina pe van persiei, meciul era foarte interesant si promitator. Asta e cel mai mare regret. Am pierdut in fata unei echipe puternice, pe care tin s-o felicit si sa-i urez noroc in meciurile urmatore. Dar avem multe regrete din cauza ca nu ma asteptam sa pierd meciul asa. Imi pare rau pentru oamenii care s-au uitat la meci", a spus Wenger, la conferinta de presa de dupa partida.

"Daca ai jucat fotbal, nu poti intelege decizia lui Busacca (n.r. Maximo Busacca - arbitrul intalnirii Barcelona - Arsenal). Nu pot sa-mi imaginez ca cineva poate sa ia o astfel de decizie intr-un meci asa important. Chiar daca auzea fluierul, tot nu inteleg decizia lui. Oamenii care cunosc fotbal nu vor accepta niciodata decizia lui. A ucis un promitator si fantastic meci de fotbal. Pentru ce? Intelegeam daca facea un faul urat sau daca jignea pe cineva, dar asa...", a continuat acesta.

Wenger e sigur ca echipa lui castiga partida, daca van Persie nu era eliminat, chiar daca gruparea londoneza n-a avut niciun sut tras pe spatiul portii adverse..

"Am fost complet dominati in prima repriza, sunt de acord cu asta. Dar in repriza secunda, am simtit ca avem mai multe spatii si stiam ca, la fel ca-n primul meci, putem reveni in joc. Sunt sigur ca am fi castigat meciul, daca jucam 11 la 11", a mai declarat Wenger.

FC Barcelona s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce-a castigat, scor 3-1, mansa secunda a intalnirii cu Arsenal Londra, disputata marti seara, pe Nou Camp.

Din minutul 56, tunarii, care in tur au castigat cu 2-1, au evoluat in 10 oameni, dupa ce Robin van Persie a primit cel de-al doilea cartonas galben si, implicit, pe cel rosu, pentru ca a sutat in minge desi Busacca fluierase.

Barcelona, in sferturile Ligii Campionilor. Arsenal acuza arbitrajul

Tragerea la sorti a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor va avea loc joi, 17 martie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Wenger arbitru Barceloan Arsenal, #Barcelona Arsenal eliminare vanPersie, #Barcelona Arsenal Liga Campionilor , #Arsene Wenger