Lovitura dura pentru Arsenal, care si-a pierdut marea vedeta pentru o lunga perioada

Marti, 25 Decembrie 2018, ora 12:01
3675 citiri
Lovitura dura pentru Arsenal, care si-a pierdut marea vedeta pentru o lunga perioada
Foto: Twitter / Henrikh Mkhitaryan

Gruparea britanica Arsenal Londra a suferit o grea lovitura dupa ce si-a pierdut din punct de vedere medical marea sa vedeta, care va fi indisponibila pentru cel putin 6 saptamani.

Armeanul Henrikh Mkhitaryan este cel care s-a accidentat grav, dupa ce a suferit o fractura de metatarsian, os lung al labei piciorului. Accidentarea a avut loc la piciorul drept iar site-ul oficial al londonezilor a anuntat ca: "Se estimeaza ca se va putea antrena normal dupa sase saptamani".

Internationalul va rata astfel trei mari derbiuri atat de importante pentru configuratia clasamentului din Premier League la varf, cu Liverpool pe 29 decembrie, cu Chelsea, pe 19 ianuarie, si cu Manchester City, din 3 februarie.

Henrikh Mkhitaryan a ajuns la Arsenal dupa un schimb facut intre londonezi si Manchester United, la "diavolii rosii" ajungand in acea tranzactie Alexis Sanchez.

El are deja 6 goluri in 25 de prezente in tricoul "tunarilor".

#lovitura grea pentru Arsenal, #mare vedeta Arsenal accidentare grava, #Henrikh Mkhitaryan accidentare grava Arsenal , #stiri Arsenal Londra