Efectele incredibile ale apei: 3 litri pe zi i-au schimbat viata unei femei

01 Noiembrie 2013 - Efectele incredibile ale apei: 3 litri pe zi i-au schimbat viata unei femei

Suferind de dureri de cap si probleme digestive, Sarah, o femeie din Marea Britanie in varsta de 42 de ani, a decis sa urmeze sfatul pe care i l-au dat un nutritionist si un neurolog: sa bea trei litri de apa pe zi pentru a ajuta functiile ...
9 comentarii

Apa plata beneficii organism

Top 3 știri din presa centrală

Horoscop zilnic. Joi, 7 iulie. Zodia care nu ar trebui să își asume riscuri inutile
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau...

Bancul zilei: Un bucureștean ajuns pe litoral
Ce spune un bucureștean ajuns pe litoral? - Să mă bată mama, câtă apă caldă!!!

Vacanță în doi de 4 zile pe litoralul din Bulgaria, sub 400 de euro. "Nisip fin, fără scoici, apă curată"
În timp ce mulți români optează pentru vacanțe în Grecia, cei care nu au un buget de câteva mii de euro merg în concediu în Bulgaria....
  1. O femeie l-a implorat plângând pe șoferul autobuzului STB blocat în trafic s-o lase să coboare: "I s-a făcut foarte rău de la căldură"
  2. Obiceiuri românești sancționate în Grecia: "La tavernă vă duceți cu ciorbă în gamelă? "
  3. Momentul în care un SUV se răstoarnă, pe creasta unui munte: „Când ești prost de mic, când ești mare doar te joci” VIDEO
  4. Metoda incredibilă prin care o gașcă de ruși a câștigat mii de euro la cazinourile din București. "În 5 minute prindeau toate jackpoturile"
  5. Emilia Șercan, replică veninoasă pentru Klaus Iohannis: "Scriu o nouă plângere penală pentru că deja nu mai am răbdare"
  6. Topul celor mai stupide reclamații făcute de turiști: "Plaja era prea nisipoasă; Nimeni nu ne-a spus că vor fi pești în apă"
  7. Cine este românca ucisă de rechin în Egipt. Femeia lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată
  8. Ironiile unui român exasperat de plângerile conaționalilor care merg în Grecia: "Când ajungi la vamă, îți deschid culoar separat"
  9. Dosarul Hidroelectrica: Avocații Elenei Udrea au venit la proces pregătiți să scoată România din Uniunea Europeană
  10. Momentul care ar putea declanșa războiul între Rusia și NATO: "Dacă va atinge țărmul, va fi o situație conform articolului 5"