Chivu a pierdut finala Cupei Italiei

Duminica, 25 Mai 2008, ora 07:52
2143 citiri
Chivu a pierdut finala Cupei Italiei

Capitanul echipei nationale a Romaniei, fundasul Cristian Chivu a terminat si ultima partida a sezonului cu Internationale Milano, finala Cupei Italiei desfasurata in compania formatiei AS Roma.

A fost a 60-a editie a Cupei si a patra consecutiva in care s-au intalnit cele doua formatii AS Roma si Inter Milano. Victoria a revenit formatiei din Roma cu 2-1, pentru a noua Cupa a Italiei din istoria clubului.

Cristi Chivu a fost trimis pe teren inca din primul minut de antrenorul Roberto Mancini si a avut o evolutie buna reusind sa scape nevatamat, dupa problemele care le-a avut la umar.

Numeroasele accidentari din lotul lui Inter le-au permis celor de la AS Roma sa inceapa mai bine partida de pe Olimpico, iar in minutul 35, francezul Phillip Mexes a reusit sa deschida scorul cu un sut sub transversala portii lui Francesco Toldo. Romanii au reusit sa majoreze scorul in minutul 54 dupa o actiune excelent construita si finalizata de Simone Perrotta.

In replica, pentru Inter in minutul 60, Pele a marcat cu un sut de la 25 de metri, iar in minutul 63, Nicolas Burdisso a lovint bara portii lui Doni. Pana la finalul meciului dominarea campionilor a fost sterila si AS Roma si-a trecut in palmares ce-a de-a noua Cupa a Italiei.

Iata cele doua distributii, Inter Milano: Toldo - Maicon, Burdisso, Chivu, Maxwell - Zanetti (Crespo 89') - Balotelli, Vieira, Stankovic (Pele 45'), Cesar (Jimenez 61') - Suazo, iar de partea cealalta, AS Roma: Doni - Cassetti, Juan, Mexes, Tonetto - De Rossi, Pizzaro - Giuly (Cicinho 65'), Aquilani (Panucci 89'), Perotta (Brighi 71') - Vucinic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Europa League: Leverkusen continuă seria fantastică. Cum s-a încheiat duelul italian dintre AS Roma și AC Milan
Europa League: Leverkusen continuă seria fantastică. Cum s-a încheiat duelul italian dintre AS Roma și AC Milan
Echipa italiană AS Roma a dispus joi seara, pe teren propriu, scor 2-1, de formaţia AC Milan, în manşa secundă a sferturilor de finală din Liga Europa, calificându-se în semifinale....
Ce decizie a luat AS Roma în legătură cu antrenorul interimar Daniele De Rossi
Ce decizie a luat AS Roma în legătură cu antrenorul interimar Daniele De Rossi
Gruparea AS Roma l-a confirmat pe Daniele De Rossi în funcţia de antrenor şi după actualul sezon. "După ce ne-am întâlnit miercuri după-amiază cu Daniele De Rossi, suntem încântaţi...
#AS Roma, #Chivu, #Inter Milano , #stiri AS Roma