Real Madrid a pierdut intalnirea cu AS Roma

Miercuri, 20 Februarie 2008, ora 07:30
941 citiri
Real Madrid a pierdut intalnirea cu AS Roma

Galacticii de la Real Madrid nu au reusit sa treaca de AS Roma in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor, in partida disputata marti seara in Italia, tabela de marcaj aratand la final scorul de 2 - 1 pentru gazde.

Raul a deschis scorul in minutul 8, marcand astfel cel de-al 60-lea gol al sau din Liga Campionilor, dupa ce mingea a fost deviata dintr-un sut al lui Guti de la 20 de metri.

Doua minute mai tarziu, avantajul madrilenilor se putea dubla prin sutul puternic al lui Robben, insa egalarea a venit in minutul 24, David Pizarro invingandu-l pe Casillas prin centrarea venita de la Sergio Ramos.

Tabela de marcaj a fost inchisa de Mancini in minutul 58, dupa ce Totti a driblat tot si i-a pasat decisiv, fara nici o sansa pentru van Nistelrooy.

AS Roma: 32-Doni; 2-Christian Panucci (Tonetti '67), 5-Philippe Mexes, 4-Juan (Ferrari '76), 77-Marco Cassetti; 14-Ludovic Giuly, 16-Daniele De Rossi, 7-David Pizarro (Aquillani '62), 20-Simone Perrotta, 30-Mancini; 10-Francesco Totti.

Real Madrid: 1-Iker Casillas; 4-Sergio Ramos, 5-Fabio Cannavaro, 16-Gabriel Heinze, 22-Miguel Torres; 14-Guti, 6-Mahamadou Diarra (Baptista '79), 8-Fernando Gago, 11-Arjen Robben (Drenthe '79); 7-Raul, 17-Ruud van Nistelrooy.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Italia şi-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc în sezonul viitor al Ligii Campionilor, după ce Atalanta şi Fiorentina s-au calificat în semifinalele Europa League şi respectiv...
Gestul cu degetul care a calificat-o pe Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO
Gestul cu degetul care a calificat-o pe Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO
Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de departajare, miercuri seara, în deplasare,...
#real, #madrid, #as, #Roma, #Liga Campionilor, #rezultat, #optimi, #mansa, #prima, #tur , #stiri AS Roma