Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Trombetta: Ar fi satisfacator un egal la Roma

Duminica, 14 Septembrie 2008, ora 13:11
849 citiri
Trombetta: Ar fi satisfacator un egal la Roma

Antrenorul campioanei, italianul Maurizio Trombetta, a spus, la plecarea spre Roma, ca echipa sa ar fi foarte multumita daca ar obtine si un punct la debutul in grupele Ligii Campionilor.

"Cunosc bine Roma. Stiu ca e putin probabil ca Roma sa greseasca de doua ori consecutiv, dar, pentru un debut in Liga Campionilor, si un egal ar fi satisfacator. Totusi, noi mergem acolo la victorie. Avem respect pentru toti adversarii. Stim ca au probleme cu accidentatii, trebuie sa verificam pe cine vor avea in teren", a spus Maurizio Trombetta.

De aceeasi parere cu Trombetta este si presedintele clubului, Iuliu Muresan, care spera ca italianul sa aseze cea mai buna echipa in teren.

"Avem emotii mari. Este prima deplasare a noastra in Champions League. Am tras sase ani ca sa ajungem aici, savuram la maxim acest moment. Nu ne este frica, in fotbal nu trebuie sa-ti fie teama. Este greu sa luam trei puncte, insa totul este posibil. Vrem sa vedem macar cu un punct de la Roma. Trombetta cunoaste foarte bine Roma. Pe noi nu ne ajuta deloc faptul ca Roma a pierdut cu Palermo", a afirmat Muresan.

Debutul campioanei in grupele Ligii Campionilor va fi consemnat marti, in grupa A, cand CFR Cluj va intalni AS Roma.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#CFR Cluj, #Liga Campionilor, #AS Roma, #Maurizio Trombetta, #Iuliu Muresan , #stiri AS Roma