Pica transferul lui Budescu la Steaua? Sumudica: "A avut o reactie vehementa!"

Joi, 07 Ianuarie 2016, ora 14:04
4561 citiri
Pica transferul lui Budescu la Steaua? Sumudica: "A avut o reactie vehementa!"
Foto: Facebook/ Astra Giurgiu

Transferul lui Constantin Budescu la Steaua, dat ca sigur miercuri seara, este in impas deoarece cel mai important om al clubului Astra Giurgiu nu si-a dat inca acordul. Se pare ca giurguvenii vor mai multi bani de la echipa campioana.

Pentru ca vedeta Astrei sa poata ajunge la echipa campioana este nevoie ca si patronul Ioan Niculae, aflat in inchisoare, sa fie de acord cu acest lucru.

"Deocamdata el trebuie sa se prezinte la program, sa plece in cantonament cu echipa, luni. Deocamdata nu avem acordul sa il dam la Steaua, dar orice se poate intampla. Este nevoie sa isi dea ok-ul pentru ca Budescu sa fie vandut.

Strategia noastra este sa il vindem; trebuie sa dam un jucator si Budescu este cel pe care dorim sa il transferam. Plus ca i-am promis si lui ca il vom lasa sa plece in iarna asta. Orice se poate intampla pana luni, negociem cu Steaua, dar luam in calcul toate ofertele, mai poate dura cateva zile", a spus presedintele Astrei, Petre Buduru, pentru Digi Sport.

Acesta a mentionat ca "a ramas valabila si oferta de la arabi, care probabil nu i-a convenit jucatorului, dar mai sunt inca doua variante pentru el".

"Din ce stiu eu, Steaua mai este interesata si de alti jucatori din lotul nostru, dar prioritar pentru a fi vandut este Budescu. Daca pana luni nu ne intelegem cu vreo echipa pentru Budescu, el luni isi ia bagajul si pleaca in cantonament, cu echipa, in Cipru.

Cel care va decide daca oferta este buna sau nu este domnul Niculae, pentru ca sunt meritele si investitiile dansului pentru tot ce s-a realizat. Deocamdata suntem in negocieri", a mai declarat Buduru.

Ulterior, acesta a explicat, la Dolce Sport, din ce motive transferul este in impas: "Discutia este ca vrem o suma mai mare de la Steaua decat cea pe care am cerut-o echipei din Qatar".

Becali a decis: Ce jucatori isi pot lua la revedere de la Steaua

Si antrenorul Astrei, Marius Sumudica, a subliniat ca Ioan Niculae nu si-a dat acordul pentru transferul lui Budescu.

"Eu am spus ca va fi destul de greu sa ajunga la Steaua. E adevarat ca s-ar fi transferat cel mai bun jucator al campionatului. Dar deocamdata nu s-a decis nimic. La Astra nu se face nimic fara acordul domnului Niculae. Si din ce stiu eu, domnul Niculae a avut o reactie vehementa si a zis ca nu-l lasa la Steaua.

Probabil ca Budescu a avut acordul conducerii sa negocieze cu Steaua detaliile contractului. Dar depinde de domnul Niculae, care nu vrea sa dea jucatori la echipe pe care le intalnim in play-off.

Cred ca contat si ca eu am spus ca plec daca se dau jucatori la Steaua. Daca s-ar obtine o suma importanta, atunci ma voi mai gandi. Pana la urma e munca mea aici. Daca ar pleca la Steaua, ma mai gandesc daca voi ramane sau nu. Din ce stiu, varianta Qatar a picat in proportie de 90 la suta", a precizat Sumudica, citat de Dolce Sport.

"N-au semnat", a spus si Gigi Becali, joi la pranz, jurnalistilor prezenti la palatul sau din Aleea Alexandru, relateaza Sport.ro.

Prima lovitura importanta pentru Steaua: A semnat Budescu - surse

Miercuri seara, Constantin Budescu a ajuns la o intelegere cu Steaua, vedeta celor de la Astra Giurgiu semnand un contract cu echipa campioana, potrivit Digi Sport.

Echipa lui Becali ar urma sa le plateasaca giurgiuvenilor 1,1 milioane de euro, iar jucatorul sa incaseze un salariu de 20 de mii de euro in fiecare luna. Budescu se pare ca a fost convins sa ramana in Liga 1 de posibilitatea de a rata prezenta in lotul echipei nationale la Campionatul European din vara in cazul in care ar fi plecat in Qatar.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#transfer Budescu Steaua, #Constantin Budescu transfer Steaua, #Ioan Niculae Budescu Steaua, #Gigi Becali Budescu Steaua, #Marius Sumudica Budescu Steaua , #Constantin Budescu
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Pica transferul lui Budescu la Steaua? Sumudica: "A avut o reactie