Genk - Astra: cotele pentru scenariul in care Astra se califica

Joi, 23 Februarie 2017, ora 14:10
2603 citiri
Genk - Astra: cotele pentru scenariul in care Astra se califica

Joi seara este programat meciul dintre Genk si Astra, o partida de totul sau nimic in care Marius Sumudica promite lupta "pe viata si pe moarte".

Dupa o evolutie nu tocmai buna in tur, cand a terminat 2-2 dupa ce a fost condusa in doua randuri, Astra are nevoie de victorie in Belgia. Exista si varianta unui scor egal, dar nu 0-0 si nici 1-1. Nici un nou 2-2 nu este o varianta excelenta, ci doar drumul spre prelungiri, acolo unde calificarea este relansata.

Astra a dovedit ca stie sa se mobilizeze in meciurile importante. Vine acum dupa 1-0 cu Viitorul in campionat, un ultim meci dintr-o serie excelenta de victorii. La casa de pariuri online Unibet, cota pentru meci castigat de Astra in deplasarea de la Genk este 6,00. De cealalta parte, gazdele sunt favorite - cota 1,60.

Astra se poate multumi si cu un rezultat de egalitate (cota 4,00), eventual scorul 2-2 (cota 16,00) sau, de ce nu, 3-3 (cota 67,00). Cota pentru scorul preferat al Astrei in campionatul intern in ultima perioada, 1-0 in favoarea sa, este 16,00 pe unibet.ro.

Se poate paria si in mod direct pe calificare: Genk are cota 1,20, iar Astra... cota 4,50.

Misiune imposibila pentru romani? Ramane de vazut! Interesant este ca cele doua echipe sunt prezente si in lista de pariuri pentru castigarea trofeului UEFA Europa League. Cota pentru Genk este 61,00, iar cota Astrei - 251,00. Evident, echipa care va trece mai departe se va bucura de sanse mai mari, deci cota va scadea poate chiar semnificativ.

Ramanand la ideea optimista in care Astra merge mai departe, se poate paria pe numarul de goluri ale oaspetilor: cota este 4,10 pentru peste 1,5 goluri si 12,00 pentru peste 2,5 goluri (idei valide in situatia in care Genk marcheaza de asemenea, iar Astra are nevoie de a inscrie cu un gol in plus).

Mergand insa pe principiul in care se va repeta scenariul de la Bucuresti, un pariu curajos ar fi cel pe faptul ca ambele echipe marcheaza in ambele reprize: cota 15,00. De asemenea, se poate paria pe faptul ca Astra marcheaza primul gol sau / si ultimul gol (cota 2,90 pentru fiecare astfel de varianta).

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Primar trecut de la PNL la PSD: „Ce să rămân, să iau șuturi în fund întruna?” VIDEO
Primar trecut de la PNL la PSD: „Ce să rămân, să iau șuturi în fund întruna?” VIDEO
Primarul comunei Mihai Eminescu din județul Botoșani, Verginel Gireadă a anunțat că trece de la PNL la PSD cu „60 la sută din comună”. „Cu toată echipa PNL voi trece la PSD. Și...
Ședință de Guvern. Înființarea unor noi agenții cu sute de angajați, pe ordinea de zi
Ședință de Guvern. Înființarea unor noi agenții cu sute de angajați, pe ordinea de zi
Guvernul va aproba în şedinţa de miercuri, prin ordonanţă de urgenţă, înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea agenţiilor teritoriale pentru întreprinderi mici şi mijlocii în turism....
#Astra Genk cote pariuri, #cote pariuri Astra Genk , #Marius Sumudica