Pleaca Sumudica de la Astra? Destinatie surprinzatoare pentru antrenor

Luni, 02 Ianuarie 2017, ora 21:39
7167 citiri
Pleaca Sumudica de la Astra? Destinatie surprinzatoare pentru antrenor
Foto: Facebook/ Astra Giurgiu

Viitorul lui Marius Sumudica pe banca tehnica a Astrei este incert, mai ales dupa ce antrenorul a fost reclamat la FRF chiar de propria echipa, care cere suspendarea si amendarea sa.

Una dintre echipele la care Sumudica ar putea ajunge provine dintr-o destinatie exotica, Egipt.

Aici, presedintele lui Zamalek, Mortada Mansour, a spus pentru Ahram, ca Sumudica este una dintre variantele luate in calcul, in cazul in care actualul antrenor va pleca.

Celelalte doua variante analizate sunt Patrice Carteron, care a antrenat mai multe echipe in Africa, si Jose Romao, care de asemenea are experienta la cluburi arabe.

Sumudica a vorbit despre interesul lui Zamalek.

"Respect foarte mult clubul Zamalek, dar nu pot sa vorbesc despre oferta pana nu e ceva oficial. Exista o clauza de reziliere in valoare de 150.000 de euro in contractul meu actual", a precizat antrenorul, citat de Gazeta Sporturilor.

"Interesul nu este nou, au mai fost tatonari in urma cu ceva vreme. N-are sens sa vorbim prea multe, cert e ca vorbim de unul dintre cluburile mari din Africa", a spus acesta, si pentru Digi Sport.

De asemenea, Prosport scrie ca egiptenii i-ar putea oferi un salariu lunar de 35.000 de euro.

In prezent, Zamalek este pe locul 3 in campionat, la 11 puncte in spatele lui Al Ahli. Clubul este unul cu traditie in Africa, avand 5 trofee ale Ligii Campionilor, precum si 12 titluri nationale, ultimul in 2015.

Alte variante pentru Sumudica ar fi Gaziantepspor, din Turcia, cu care antrenorul a fost in tratative avansate si acum cateva saptamani, dar si Maritimo Funchal, din Portugalia, unde a evoluat ca jucator.

"Este tara pe care o iubesc. Am jucat acolo 3 ani, vorbesc limba, am lucrat foarte mult cu ei si mi-ar fi usor sa ma adaptez chiar daca nu platesc cine stie ce. Dar in momentul de fata, nu ma intereseaza partea materiala", a subliniat Sumudica.

Acesta a antrenat doua formatii din afara tarii - Kavala, din Grecia, si Al-Shaab, din Emiratele Arabe Unite.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#Marius Sumudica Zamalek, #Sumudica antrenor Egipt, #Sumudica pleaca Astra , #Marius Sumudica