Reactia lui Marius Sumudica, dupa umilinta cu AS Roma

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 08:16
6593 citiri
Reactia lui Marius Sumudica, dupa umilinta cu AS Roma
Foto: Facebook/ Astra Giurgiu

Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, a spus ca echipa sa este una mica, dupa meciul pierdut joi seara, scor 0-4, pe terenul celor de la AS Roma, in etapa a doua a grupelor Europa League.

"A fost o diferenta imensa intre cele doua echipe. Suntem o echipa mica, nu una mare. Stiam ca Roma joaca foarte bine pe teren propriu", a spus Sumudica, citat de Digi Sport.

"Orice situatie de unu la unu era castigata de jucatorii Romei. Asta e diferenta de valoare dintre noi si Roma. Este o echipa la care cel mai prost salariu al lor cred ca este cat tot fondul nostru.

Cine suntem noi? Cand am intrat pe teren, chiar ne intrebam cine suntem noi de am ajuns aici. Suntem departe de tot ce inseamna performanta. Suntem oglinda a ceea ce se intampla in fotbalul romanesc in momentul de fata", a adaugat tehnicianul, citat de Dolce Sport.

De asemenea, antrenorul campioanei a avut cuvinte de lauda pentru Francesco Totti, care a dat trei pase de gol, la cateva zile dupa ce a implinit 40 de ani.

"Totti e cel mai bun jucator pe care l-am intalnit vreodata in cariera. Aveam impresia ca e pe PlayStation. Am mai jucat in Europa contra Interului cu 4 ani in urma. Si ei aveau jucatori buni, dar niciunul ca Totti. Jos palaria in fata lui", a spus Sumudica.

La randul sau, Cristian Sapunaru considera ca meciul este "o experienta de neuitat, in ciuda infrangerii".

"Echipa mai buna a castigat in seara asta. In aceasta seara asta a fost valoarea. Si cred ca ne-am si speriat un pic. Pacat, pentru ca speram la mai mult de la acest meci. O experienta de neuitat, sa joci pe Olimpico... Pacat ca nu am reusit sa scoatem mai mult de la acest meci", a subliniat fundasul.

Totodata, si atacantul Denis Alibec a remarcat diferenta de valoare dintre cele doua echipe: "E nivelul foarte mare la Roma, o diferenta foarte mare intre cele doua echipe si s-a vazut asta. Au fost mult peste noi".

Astra a fost dominata categoric de Roma, care a stabilit scorul final inca din minutul 54. Etapa viitoare, campioana se va deplasa pe terenul cehilor de la Viktoria Plzen.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#reactie Marius Sumudica Astra AS Roma, #Sapunaru meci AS Roma, #Alibec meci AS Roma, #Astra umilita AS Roma , #Marius Sumudica