Astra Giurgiu - U Craiova se joaca in aceasta seara, la 18.45

Vineri, 31 Iulie 2020, ora 15:12
1473 citiri
Astra Giurgiu - U Craiova se joaca in aceasta seara, la 18.45
FOTO: Pixabay.com

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat pe site-ul sau oficial ca partida dintre Astra si Universitatea Craiova, etapa a 9-a a play-off-ului Ligii I, amanata din cauza unui caz de coronavirus la un jucator al formatiei giurgiuvene, sa se dispute in aceasta seara (vineri 31 iulie), de la ora 18:45.

Initial, partida ar fi trebuit sa se dispute la 29 iulie, de la ora 21:30.

Meciul Astra Giurgiu - Universitatea Craiova din aceasta seara va fi condus de arbitrul Andrei Chivulete, ajutat de asistentii Mircea Orbulet, Andrei Constantinescu si rezerva Horia Gabriel Mladinovici, toti din Bucuresti. Observator din partea CCA va fi Iosif Olah (Sfantu Gheorghe).

Conform site-ului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, au mai fost facute modificari la urmatoarele partide din play-off:

Vineri, 31 iulie

FCSB - CFR Cluj (ora 21:45)

Luni, 3 august

FCSB - Astra Giurgiu (ora 18:00)

Universitatea Craiova - CFR Cluj (ora 21:00)

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucatorii si angajatii cluburilor FC Dinamo, FC Botosani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iasi si Astra Giurgiu, ceea ce a dus la suspendarea unor meciuri si la deschiderea unor anchete epidemiologice de catre Directiile de Sanatate Publica.

De asemenea, in Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploiesti, FC Arges si ASU Poli Timisoara.

In randul arbitrilor, in lotul pentru primele doua esaloane, au fost depistate pana acum cinci cazuri, persoanele in cauza fiind oprite de la delegari de Federatia Romana de Fotbal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Meci suspendat în campionatul Italiei, după ce un jucător s-a prăbușit pe teren
Meci suspendat în campionatul Italiei, după ce un jucător s-a prăbușit pe teren
Meciul dintre echipele italiene Udinese şi AS Roma, disputat duminică la Udine, în etapa a 32-a din Serie A, a fost întrerupt în minutul 72, după ce Evan Ndicka, jucătorul Romei, s-a...
Se inaugurează o nouă sală de sport în România. Ce meci a fost programat în deschidere
Se inaugurează o nouă sală de sport în România. Ce meci a fost programat în deschidere
Noua sală polivalentă din Turda va fi inaugurată la nivel sportiv, duminică, atunci când este programată disputa din Liga Naţională de handbal masculin dintre Potaissa şi campioana Dinamo...
#astra giurgiu, #u craiova, #meci, #play off , #stiri Astra Giurgiu