Cum l-a infuriat Ioan Niculae pe Sumudica - mesajul pe care i l-a transmis antrenorului

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 09:00
9356 citiri
Cum l-a infuriat Ioan Niculae pe Sumudica - mesajul pe care i l-a transmis antrenorului

Marius Sumudica a dezvaluit motivul real pentru care este atat de suparat incat isi doreste sa plece de la Astra chiar si dupa calificarea in primavara europeana.

Sumudica a fost deranjat de faptul ca Ioan Niculae i-a transmis ca nu ar trebui sa se mai planga atat deoarece s-a imbogatit la Astra.

"Mi-au spus ca am castigat multi bani la acest club! Pai i-am furat? I-am furat!? Am facut istorie cat n-a avut niciodata clubul asta si mi se spune ca am castigat bani. Pai, eu cati bani am adus la acest club? Dar daca asta e respectul... Patronul? A fost prietenul meu si ma opresc aici", a spus Sumudica la conferinta de presa.

De asemenea, Sumudica s-a aratat nemultumit si de faptul ca de la Astra au plecat mai multi jucatori importanti in vara.

"Trebuia sa tinem 7 jucatori, sa nu-i dam, si luam campionatul si anul asta. Nu mi se pare normal ca la o echipa care ia campionatul sa se vanda 7 jucatori", a completat Sumudica.

Marius Sumudica a anuntat dupa meciul cu AS Roma ca vrea sa plece de la Astra Giurgiu.

Totusi, antrenorul are o clauza de reziliere in valoare de 150 de mii de euro, pe care nu vrea sa o plateasca.

Astfel, Sumudica sustine ca va pleca de la Astra doar daca nu va plati aceasta suma. In cazul in care conducerea nu va accepta rezilierea pe cale amiabila, Sumudica sustine ca-si va depune mai multe memorii pentru a deveni liber.

C.S.

Citeste si:
Ciprian Ciucu: USR trebuie să fie la guvernare. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD
Ciprian Ciucu: USR trebuie să fie la guvernare. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD
Preşedintele PNL Bucureşti şi primar al sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat, sâmbătă, că USR ar trebui, după părerea sa, să rămână la guvernare cu PNL şi a subliniat...
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Prin ordinul dat PNL-ului, aripa servilă, de a forma un guvern minoritar în jurul lui Nicolae Ciucă, Iohannis, iată, a mai dat o șansă PSD-ului. După care, a declarat ritos: “Sunt în...
Sursa: Ziare.com