Reactia Astrei e dura la adresa "povestitorului" Toure: Constatam cu uimire tupeul sau

Sambata, 13 Decembrie 2014, ora 20:58
4150 citiri
Reactia Astrei e dura la adresa "povestitorului" Toure: Constatam cu uimire tupeul sau
Foto: Digisport

Astra Giurgiu a reactionat dur dupa ce fostul sau jucator Alassane Toure a dezvaluit intr-un interviu presei franceze in ce conditii a evoluat pentru trupa din Romania.

Toure a dezvaluit pe larg cotidianului L'Equipe faptul ca la Astra nu exista teren de antrenament sau sala de forta, sau ca la un moment presedintele clubului le-a cerut jucatorilor bani pentru a inlocui pneurile de iarna ale autocarului.

Un interviu bulverseaza fotbalul romanesc: "Jucatorii faceau cheta pentru pneuri de iarna la autocar.."

Astra a reactionat rapid si a postat un comunicat drept la replica:

"Constatam cu uimire tupeul din afara terenului al jucatorului francez "profesionist" Alassane Toure, care denigreaza clubul Astra, fara temei.

Punctual, Toure a plecat de la Astra dupa ce a incasat 30.000 de euro, pentru cele 225 de minute oficiale jucate, printre care esecul de la CFR Cluj si eliminarea detinatoarei trofeului din Cupa Romaniei, la Mioveni.

Jucatorul vorbeste despre evenimente la care nu a participat (deplasarea de la Glasgow, intarziata putin pentru ca s-au asteptat vizele pentru jucatori, nu din cauza unor probleme financiare, pentru ca, sa nu uitam, Astra a plecat de marti spre Scotia, unde a stat pana vineri, la un hotel de 5 stele, deci nu se poate vorbi de economie), iar episodul cu cheta nu putea fi decat o gluma, tinand cont ca Astra are, foarte probabil, cel mai modern mijloc de transport din toata Liga I, modelul Setra, seria 500, al doilea livrat in Romania- care a costat peste 200.000 de euro. Iar cauciucurile de iarna nu se luau in octombrie, cand a plecat Toure de la echipa, "uitand" totusi sa achite cei 5000 de euro pe care s-a angajat sa-i restituie, prin actul de reziliere.

In plus, clubul nu si-a schimbat sediul, asa cum spune el, ci s-a antrenat o perioada scurta la Mogosoaia, tocmai pentru a se finaliza lucrarile de amenajare a terenului de antrenament de la Giurgiu, unde echipa are conditii din ce in ce mai bune, construindu-se un sediu nou, iar terenul este impecabil, lucru remarcat de oficialii UEFA la meciurile din grupe, unde Astra nu a avut nici ceea mai mica problem pentru a se ridica la standardele impuse.

Intelegem ca Toure are timp de "povesti", am remarcat acest lucru si in timpul cat s-a aflat la echipa. Totusi, pentru a juca la nivelul pe care Astra l-a aratat, trebuie sa fie constient ca trebuie mult mai mult decat simplul act de prezenta!", se arata in comunicatul postat de clubul giurgiuvean.

Francezul Alassane Toure a bifat doar 3 meciuri la Astra, 2 in Liga I si unul in Cupa, punctand doar 225 de minute in tricoul astralilor.

D.A.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#reactia astrei fata de alassane toure, #reactie dura astra comunicat, #drept la replica astra alassane toure , #stiri Astra Giurgiu