Scene socante in fotbalul romanesc: Ce se intampla la echipa celui mai bogat patron din Liga 1

Miercuri, 17 Decembrie 2014, ora 22:25
6536 citiri
Scene socante in fotbalul romanesc: Ce se intampla la echipa celui mai bogat patron din Liga 1
Foto: SportNews

Un jucator francez care a avut o scurta experienta in Liga 1 a facut o serie de dezvaluiri socante despre echipa celui mai bogat patron din fotbalul romanesc.

Alassane Toure s-a aflat timp de cateva luni in lotul celor de la Astra Giurgiu si marturiseste ca are amintiri pentru o viata intreaga dupa aventura din Romania.

Francezul sustine ca Astra se confrunta cu mari probleme financiare, povestind cateva intamplari de necrezut, desi patronul Ioan Niculae are o avere fabuloasa.

"Ce am trait in doua luni acolo, n-am trait in viata mea. Nici nu imi pot imagina ce urmeaza. De exemplu, la finalul unui antrenament, jucatorii au fost nevoiti sa astepte in parcare cateva ore pentru ca autocarul nu avea benzina, astfel ca au stat cateva ore ca cineva sa vina cu ceva bani pentru a o plati.

Eu imi inchiriasem o masina singur, chiar daca mi se spusese ca mi se va da de la club una, lucru care nu s-a mai intamplat. Ei (cei de la Astra - n.red.) imi dadeau intalniri sa mergem sa cautam una (masina - n.red.), apoi nu se mai prezentau. Odata, agentia de unde clubul lua masini a venit in parcarea echipei sa ridice autovehiculele pentru ca nu mai fusesera platite de sase luni!", a povestit francezul pentru DigiSport.

El a confirmat si povestea petrecuta inaintea deplasarii la Glasgow, cand jucatorii au stat mai multe ore in aeroport deoarece biletele nu fusesera platite.

"La zborul de la Glasgow eu nu am fost prezent, le zisesem deja ca nu mai vreau sa joc pentru aceasta echipa. Asta nu inseamna ca nu e adevarat. Ei au stat in aeroport aproape trei ore pentru ca zborul nu fusese platit", a mai spus acesta.

Francezul mai spune ca, in perioada petrecuta la Astra, nu si-a primit salariul, ci numai primele, insa chiar si in aceste conditii a fost nevoit sa scoata bani din propriul buzunar pentru a-si rezilia contractul.

"Mi-au platit doar primele pe care le castigasem. Salariul nu l-am vazut niciodata. Prefer ca lucrurile sa ramana asa. Nu vreau sa mai am de-a face cu acest club.

Initial, mi-au cerut 15.000 de euro (pentru rezilierea contractului - n.red.). Am reusit sa ne-ntelegem sa dau doar 5.000. Astfel, am semnat un contract prin care m-am angajat sa dau acesti bani in urmatoarele luni si am renuntat la drepturile salariale. Stiam ca daca as fi cerut banii pe care-i aveam de recuperat, presedintele nu m-ar mai fi lasat sa plec. Am preferat sa platesc ca sa fiu sigur ca pot pleca."

Alassane Toure este liber de contract in momentul de fata, urmand a semna cu o echipa din Franta in luna ianuarie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Traore Astra scandal, #Alassane Toure Astra Niculae, #Astra bani datorii , #stiri Astra Giurgiu