Soluțiile digitale fiabile pentru locul de muncă pot crea o creștere pe termen lung

Advertorial
Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 13:00
5906 citiri
Soluțiile digitale fiabile pentru locul de muncă pot crea o creștere pe termen lung
FOTO: asus.com

Pandemia Covid-19 a remodelat afacerile la nivel global și a schimbat modul în care trăim și lucrăm împreună. Principala schimbare este trecerea la mediul digital și la sistemul de muncă hibridă.

În prezent, o parte importantă din angajați declară că ar putea pleca dacă organizațiile ar insista asupra unei "reveniri bruște" la munca integral la birou. Organizațiile reacționează în acest sens, creând platforme distribuite susținute de tehnologii Cloud pentru a susține un model de "lucru de oriunde" pentru angajați.

Înainte de a te alătura acestei tendințe, trebuie să iei in calcul faptul că acțiunile pe care companiile le întreprind în acest moment vor avea consecințe pe termen lung asupra competitivității și performanței. Tehnologiile digitale emergente de la locul de muncă vor oferi companiilor un avantaj, dar fiabilitatea și economiile de costuri vor ajuta companiile să își revină de pe urma efectelor pandemiei și să depășească viitoarele perioade dificile printr-o creștere stabilă pe termen lung. Iată trei moduri în care dispozitivele comerciale ASUS pot ajuta afacerea ta.

Productivitate maximă fără întreruperi

Fie că este vorba de o companie digitală, o firmă din domeniul financiar sau o fabrică, companiile au nevoie de PC-uri care să susțină fluxuri de lucru neîntrerupte. În domeniul financiar, de exemplu, angajații trebuie să poată menține un flux neîntrerupt de comunicare, pentru a ține pasul cu piețele financiare, pentru a prezenta proiecții în timp util și pentru a face schimb de informații și analize în cadrul echipei.

În cadrul forței de muncă din ce în ce mai distribuite din zilele noastre, dispozitivele de afaceri trebuie, în plus, să susțină această comunicare constantă între mai multe fusuri orare și diverse locuri de muncă. Iar în industriile în care sunt partajate informații extrem de sensibile, trebuie să existe o securitate robustă a datelor. Gama largă de hardware și dispozitive ASUS a fost proiectată ținând cont de aceste criterii: ușurința de partajare a informațiilor și securitatea inerentă.

În ceea ce privește ușurința partajării informațiilor, ASUS Wi Fi master face ca problemele legate de stabilitatea conexiunii Wi-Fi să fie de domeniul trecutului. Această tehnologie le permite utilizatorilor să transfere date fără probleme și rapid, chiar și atunci când se află la distanță mare de router. Dispozitivele ASUS sunt construite pentru a funcționa pe baterie foarte mult timp, cu o autonomie de peste 10 ore pentru laptopurile portabile, avantaj care îți permite să lucrezi oriunde și oricând. În mod semnificativ, cei care lucrează la distanță se pot bucura de această portabilitate prin intermediul modelelor ușoare și detașabile pentru acces la informații indiferent de locația lor. În plus, trebuie să amintim de calitatea audio excelentă din timpul conferințelor telefonice, datorită sistemului audio ASUS cu anulare a zgomotului, pentru o partajare impecabilă a informațiilor, indiferent de zgomotul de fond din locațiile unde au loc.

Securitatea inerentă este încorporată în fiecare fațetă a dispozitivelor ASUS. Un laptop portabil și ușor precum ASUS ExpertBook B9 este dotat cu funcții de securitate de nivel Enterprise. Aceste caracteristici sunt înrădăcinate în hardware și în software-ul bazat pe Cloud pentru a proteja informațiile împotriva vulnerabilităților și a accesului neautorizat. Autentificarea biometrică, scuturile fizice ale camerei web, autentificarea cu chei NFC și modulul Trusted Platform Module 2.0 protejează împotriva accesului neautentificat, în timp ce procesorul Intel vPro oferă protecție hardware încorporată pentru PC pentru a proteja oamenii, resursele și datele. În cele din urmă, dispozitivele combină cele mai bune tehnologii software și hardware pentru a-ți proteja datele sensibile.

Îmbunătățirea continuității activității la costuri reduse

Munca hibridă înseamnă în mod inerent mobilitate între casă, birou și alte locații de lucru la distanță. Iar într-un loc de muncă cu adevărat flexibil, angajații trebuie să poată lucra din orice mediu, fără a-și face griji că scăpările și loviturile accidentale le pun în pericol dispozitivele și productivitatea. Să luăm exemplul unui agent de asigurări care se întâlnește în permanență cu clienții sau al unui director de marketing care trebuie să se deplaseze la evenimentele companiei. Dispozitivele ASUS cu hardware și software robust vor ajuta o companie să reducă în mod semnificativ costurile necesare pentru înlocuirea cu ușurință a dispozitivelor defecte. Economiile de costuri sunt maximizate pe termen lung, asigurând, totodată, un timp de funcționare, productivitate și profituri continue.

Toate dispozitivele ASUS pentru afaceri sunt compatibile cu standardele de nivel militar și trec prin multe teste interne foarte stricte. Să luăm exemplul modelului de ultimă generație ASUS ExpertBook B3 Detachable care are un design portabil și flexibil, dar și o construcție solidă a șasiului pentru a rezista la rigorile vieții cotidiene din mediul de afaceri. În laboratoarele de testare a calității ASUS din Taipei și Singapore, astfel de laptopuri sunt, de asemenea, supuse unor teste de rezistență extinse pentru a asigura durabilitatea componentelor cheie, cum ar fi tastatura și balamaua ecranului.

Protejarea datelor stocate în dispozitive este la fel de importantă, dacă nu chiar mai importantă decât protejarea hardware-ului. În cazul rar al unor pene de curent, cutremure sau alte dezastre naturale, sistemul de alimentare neîntreruptibilă ASUS de pe anumite modele ExpertCenter și placa de bază ASUS fiabilă asigură stocarea datelor în condiții de siguranță și securitate pentru a fi recuperate și pentru a permite desfășurarea operațiunilor uzuale.

Servicii care asigură continuitatea afacerii

Dispozitivele care se uzează moral trebuie înlocuite mai frecvent, acumulând costuri și reducând profiturile companiei. Inginerii ASUS cu experiență sunt disponibili în peste 1.300 de locații de service și 20.000 de puncte de livrare la nivel global. Aceștia îți stau la dispoziție, de asemenea, în centrele de suport, gata să îți răspundă la întrebări în nenumărate limbi. Acest nivel de suport le permite utilizatorilor să mențină sistemele ASUS operaționale la performanță maximă.

Atunci când dispozitivele nu mai funcționează în mod optim, este important să obții rapid asistență tehnică de specialitate. Pentru profesioniștii care lucrează în medii cu ritm de lucru rapid, acest ajutor trebuie să vină foarte ușor, cu un simplu click pe un buton, indiferent de locul în care se află în lume.

În cazul în care dispozitivele necesită service, angajații ar trebui, de asemenea, să poată beneficia de asistență și servicii adecvate oriunde se află, indiferent de locul din care și-au achiziționat dispozitivele, așa cum se poate întâmpla în cazul produselor și serviciilor ASUS, inclusiv asistență la fața locului în a doua zi lucrătoare. De asemenea, am creat servicii bine gândite, cum ar fi servicii de preluare și returnare, suport chat 24/7 și documentație pentru întrebările frecvente, precum și instrumente de autodiagnosticare, astfel încât clienții să poată identifica problemele și să le rezolve rapid.

Există, de asemenea, platforme de autoservire precum MyASUS. Acestea sunt platforme unde utilizatorii pot să-și întrețină sistemele, să actualizeze software-ul și să optimizeze performanța sistemelor. Asistența post-vânzare și asistența pentru clienți sunt, de asemenea, la un click distanță, permițând celor care lucrează să obțină asistență pentru probleme tehnice în mod rapid și fiabil. Iar în caz de accident, ASUS Accidental Damage Protection (LADP) le oferă utilizatorilor încredere deplină, acoperind orice situație, de la vărsarea de lichide până la ecranele crăpate în urma unor căderi accidentale. Cu astfel de resurse la îndemână și ajutor oferit în timp util, organizațiile pot minimiza întreruperile și se pot întoarce la lucru în cel mai scurt timp.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
Cu toate că producția internă de petrol a României este în scădere, țara noastră pare să joace un rol-cheie pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Clasându-se între primii...
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm au anunțat recent rezultatele promițătoare ale testelor efectuate cu tehnologia avansată de modulație 1024 QAM (Quadrature Amplitude Modulation), înregistrând o...
#Asus, #laptop asus, #solutii digitale, #locul de munca , #laptop