Atac armat intr-o scoala din Franta: Mai multe persoane au fost impuscate. UPDATE S-a gasit si o bomba

16 Martie 2017 - Atac armat intr-o scoala din Franta: Mai multe persoane au fost impuscate. UPDATE S-a gasit si o bomba

Cel putin trei persoane au fost ranite in urma unui atac armat care a avut loc, joi dimineata, intr-o scoala din Franta. Autoritatile au emis o alerta de atac terorist.

Atac armat Grasse

Top 3 știri din presa centrală

Emmanuel Macron și Volodimir Zelenski au discutat despre organizarea unui „summit al păcii”. Ce alte subiecte au mai atins cei doi șefi de stat
Preşedintele francez Emmanuel Macron a discutat cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski despre "eforturile diplomatice care trebuie depuse...

Două femei din Iran, arestate pentru că nu şi-au acoperit părul, după ce un bărbat le-a atacat cu iaurt VIDEO
Două femei au fost arestate în Iran după ce au fost atacate cu iaurt, aparent din cauză că nu şi-au acoperit părul în public, scrie BBC....

Doi oameni au murit după ce un balon cu aer cald a luat foc. Speriați, s-au aruncat din nacelă VIDEO
Două persoane şi-au pierdut viaţa în incendiul unui balon cu aer cald care zbura deasupra zonei arheologice Teotihuacan, un sit prehispanic...
  1. Instituția în care 50 de angajați au certificate de handicap, în frunte cu directorul. Cazul nevăzătorului care conduce mașina: "Are fata acolo, la Protecție"
  2. Persoanele care vor fi scutite de impozit. Klaus Iohannis a promulgat legea
  3. Proprietarul unui apartament din Cluj, exasperat că nu reușește să îl vândă: "Nu îl vrea nimeni". "Soluția e să crești prețul"
  4. Sandu Cocoșatu, în lacrimi la Chefi la Cuțite: ”Opresc oamenii mașinile și vin la mine. E viață, e fericire!” VIDEO
  5. Problemele celor care dărâmă pereți în apartament fără autorizație: "Pot să-i ridic din nou fără să mai umblu după un milion de avize?"
  6. Reacțiile românilor după ce au aflat cât au de plătit energia electrică: "Dacă dădeam la toată strada curent și nu venea atât. Aș vrea să merg în Instanță"
  7. Economia României ajunge a 19-a cea mai complexă și sofisticată din lume: ”Vești proaste pentru cei care spun că nu mai producem nimic în țara asta”
  8. 13 mărci de ulei de măsline, implicate într-o presupusă infracțiune împotriva sănătății publice. Unde au fost vândute
  9. Surprizele unor români când își rezervă vacanța în Grecia: "Când încerc să contactez direct proprietarul, îmi dă preț cu 40-50% mai mare"
  10. Cu ce note și-a luat Nicolae Ceaușescu BAC-ul la 47 de ani. Documente: ”Vasile Alecsandri a desfășurat o vastă și multilaterală activitate”