Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cel puțin 3 morți și 5 răniți în urma unui atac armat la Universitatea Michigan din estul SUA VIDEO

Marti, 14 Februarie 2023, ora 07:37
1554 citiri
Cel puțin 3 morți și 5 răniți în urma unui atac armat la Universitatea Michigan din estul SUA VIDEO
Clădirea Universității din Michigan FOTO / https://www.uppermichiganssource.com

Cel puţin trei persoane a fost ucise şi mai multe rănite după ce focuri de armă au izbucnit la Universitatea Michigan State luni seară, 13 februarie, în timp ce poliţia a împânzit campusul principal din East Lansing în căutarea unui suspect singuratic, potrivit autorităţilor şi presei locale, anunţă Reuters.

Puţine detalii oficiale despre violenţele armate au fost disponibile imediat, dar poliţia universitară a declarat pe Twitter că s-au tras focuri de armă în două locaţii - în apropierea unei clădiri academice numită Berkey Hall şi a unei instalaţii sportive cunoscute sub numele de IM East.

The Detroit News a raportat un deces confirmat în campus, în interiorul Berkey Hall, citând purtătorul de cuvânt al Michigan State University (MSU), Emily Guerrant, dar Reuters nu a putut verifica independent această informaţie.

"Sunt raportate multiple răniri", a declarat MSU pe canalul său oficial de Twitter al poliţiei şi siguranţei publice. Ulterior, aceasta a precizat că un număr nespecificat de victime erau transportate la un spital din apropiere. mai multe clădiri din campus au fost evacuate şi securizate la aproape două ore după ce focurile de armă au fost raportate pentru prima dată în campus, a precizat poliţia MSU.

Poliţia şi oraşul East Lansing, un oraş universitar în apropiere de capitala statului Lansing şi la aproximativ 90 de mile nord-vest de Detroit, au transmis pe Twitter că un singur suspect, descris iniţial ca fiind un bărbat scund purtând o mască, era în libertate şi se credea că se deplasează pe jos.

Studenţii, cadrele didactice şi rezidenţii din cartierele din jurul campusului au fost îndemnaţi de autorităţi să "se adăpostească pe loc", în timp ce poliţia îl caută pe suspect.

Israelul și Iranul fac ca pericolul unui război total în Orientul Mijlociu să fie mai ridicat ca niciodată
Israelul și Iranul fac ca pericolul unui război total în Orientul Mijlociu să fie mai ridicat ca niciodată
Pericolul unui război major în Orientul Mijlociu este în prezent mai mare ca niciodată, scrie Der Spiegel. Și riscul rămâne la fel de mare acum că Israelul a răspuns, vineri, cu o...
O tânără de 18 ani a murit după ce a fost împușcată într-un cămin din SUA FOTO/VIDEO
O tânără de 18 ani a murit după ce a fost împușcată într-un cămin din SUA FOTO/VIDEO
Autoritățile americane au anunțat că o tânără de 18 ani a murit după ce a fost împușcată duminică, 21 aprilie, în campusul Universității de Stat din Delaware. Conform ABC News,...
#atac armat SUA, #atac, #Universitate, #Michigan, #SUA , #SUA
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
111 citiri.condolences