Momentul în care un teren de antrenament al armatei ruse este atacat cu rachete de ucraineni. Al doilea incident sângeros în 24 de ore VIDEO +18

Joi, 22 Februarie 2024, ora 08:12
7598 citiri
Momentul în care un teren de antrenament al armatei ruse este atacat cu rachete de ucraineni. Al doilea incident sângeros în 24 de ore
VIDEO +18
Aproximativ 60 de invadatori ruși au fost lichidați FOTO Telegram

Ieri, 21 februarie, pe internet a apărut un videoclip din regiunea Herson, în care se poate vedea o nouă lovitură a Forțelor Armate ale Ucrainei asupra unui teren de antrenament al armatei ruse.

Propagandiștii ruși scriu că au fost trei lovituri pe terenul de antrenament din Podo-Kalinovka, care se află la 30 km de linia frontului și aproape de Krynki.

Se știe că invadatorii din Regimentul 328 Aeropurtat, Brigada 810 Marină și Regimentul 81 Artilerie Autopropulsată plănuiau să-și exerseze abilitățile pe terenul de antrenament.

În videoclip se poate vedea trei lovituri cu rachete în diferite puncte ale terenului de antrenament, ce ar fi avut loc ieri, 21 februarie, la o zi după o lovitură similară a forțelor armate ucrainene împotriva invadatorilor pe un teren de antrenament din regiunea Volnovakha din Donbass.

Aproximativ 60 de invadatori ruși au fost lichidați, ca în cazul Volnovakha.

Cu două zile mai devreme, ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, îi raportase lui Putin că localitatea a fost „curățat” de apărătorii ucraineni.

În același timp, propagandiștii ruși susțin că informațiile despre exercițiile de pe terenul de antrenament au fost furnizate de localnicii care urăsc Federația Rusă. Mai mult, canalele Z sunt revoltate de prostia comandanților, care nu a tras concluzii după o lovitură similară a forțelor armate ucrainene pe terenul de antrenament de lângă Volnovakha. Ei mai scriu că 30 de km este o distanță pe care o pot atinge chiar și dronele.

Corespondenții militari Z sunt pur și simplu îngroziți de acțiunile comandanților Forțelor Armate Ruse, care nu trag concluzii după o serie de atacuri ale forțelor armate ucrainene. Reamintim că lângă Volnovakha, forțele armate ucrainene au lichidat două companii ale brigăzii 36 motorizate, inclusiv comandantul, cu două lovituri de rachete.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avioane de vânătoare NATO au fost mobilizate în timpul atacurilor masive cu rachete rusești din Ucraina
Avioane de vânătoare NATO au fost mobilizate în timpul atacurilor masive cu rachete rusești din Ucraina
Avioanele de luptă ale NATO au fost mobilizate după ce Rusia a lansat atacuri masive cu rachete cu rază lungă de acțiune asupra Ucrainei în noaptea de joi spre vineri, 19 aprilie....
Atac coordonat împotriva Ucrainei lansat de doi premieri din UE: ”Nu mai e un stat suveran / Donbasul și Crimeea, parte din Rusia pentru totdeauna”
Atac coordonat împotriva Ucrainei lansat de doi premieri din UE: ”Nu mai e un stat suveran / Donbasul și Crimeea, parte din Rusia pentru totdeauna”
Premierul Ungariei, Viktor Orban, și cel al Slovaciei, Robert Fico, au lansat un atac coordonat împotriva Ucrainei și a întregului concept european de apărare în fața agresiunii Rusiei....
#atac Ucraina, #teren, #antrenament, #armata rusa, #rachete, #Herson, #razboi Ucraina , #Razboi Ucraina