Cum arată un atac năucitor de 15 minute al ucrainenilor asupra mercenarilor Wagner, filmat în timp real la Bahmut VIDEO

Miercuri, 01 Februarie 2023, ora 16:46
14274 citiri
Cum arată un atac năucitor de 15 minute al ucrainenilor asupra mercenarilor Wagner, filmat în timp real la Bahmut VIDEO
Ucrainenii au fost asistați activ de o dronă FOTO Telegram

Soldații ucraineni ai unei brigăzii de asalt au efectuat un atac cu succes asupra pozițiilor mercenarilor Wagner de lângă Bahmut. Ieri, 31 ianuarie, au apărut imagini pe internet necenzurate, care durează aproximativ 15 minute, și arată o adevărată bătălie în zona Bahmut.

Luptătorii nu numai că au capturat poziții inamice, ci și o cantitate mare de arme. Acum, cele mai fierbinți bătălii din Donbass au loc în zona Ugledar și Bahmut.

Sursa subliniază că apărătorii ucraineni au luptat pe unul dintre cele mai dificile sectoare ale frontului. Inamicul a refuzat să se predea. Mercenarii Wagner au rămas întinși în tranșee, iar cei care au supraviețuit au fugit de pe câmpul de luptă.

Ucrainenii au fost asistați activ de o dronă, care arăta pozițiile mercenarilor.

Din 30 ianuarie, în direcția Bahmut, invadatorii au numărat 500 de victime dintre militarii lor, atât răniți, cât și uciși. Trupele ruse nu au reușit să preia controlul asupra rutei Chasov Yar-Bahmut, de-a lungul căreia sunt furnizate provizii apărătorilor lui Bahmut.

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a declarat că nu va da ordin apărătorilor ucraineni să părăsească Bahmutul atâta timp cât există subsoluri unde se pot ascunde de bombardamente.

#atac, #ucraineni, #mercenari wagner, #bahmut, #filmare , #Razboi Ucraina