Attila Verestoy sustine ca UDMR ar putea ramane langa PD-L pana in 2012

Vineri, 17 Decembrie 2010, ora 19:29
1211 citiri

Senatorul UDMR Attila Verestoy a declarat, vineri, in timpul inaugurarii complexului balnear de la Praid, la care a participat si ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, ca Uniunea va ramane alaturi de partenerul sau de coalitie, PD-L, pana in 2012.

"Este normal ca o formatiune politica sa doreasca sa duca la bun sfarsit mandatul incredintat. Mandatul este pana in 2012. Ramanem in masura in care si actualii partenerii de guvernare raman fermi alaturi de UDMR in vederea realizarii obiectivelor pe care le avem in comun si ne sprijina si in problemele specifice, asa cum am primit acest sprijin de exemplu la Legea Invatamantului. Ma refer la dezideratele de a rezolva problema crizei, de a iesi din situatia dificila in care multi platesc pentru greselile unora din trecut. Sigur, acest lucru nu e usor de realizat si necesita o solidaritate si necesita o coerenta in actul guvernarii si al suportului parlamentar pentru acest guvern", a precizat senatorul Verestoy, la finalul festivitatii.

Attila Verestoy a aratat ca spera ca actuala coalitie de guvernare sa treaca aceasta perioada dificila si sa aiba timp sa indrepte eventualele greseli pe care le-a facut in exercitarea actului guvernarii.

In privinta investitiilor consistente facute de guvern in judetele Harghita si Covasna, Attila Verestoy a precizat ca prin aceasta PDL s-a aratat mai deschis la colaborare.

"Am spus ca noi consideram ca suntem pe un drum deschis acum cativa ani buni. Nu neg ca avem nevoie de o buna colaborare cu toate partidele politice din aceasta tara, in momentul de fata asa vad ca PD-L era mai deschis pentru aceasta colaborare si a inteles la justa valoare faptul ca un sprijin pentru aceste meleaguri, aceste judete ale Tinutului Secuiesc este in avantajul intregii tari, nu numai a Tinutului Secuiesc", a concluzionat Verestoy.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Attila Verestoy UDMR, #alianta UDMR PDL , #stiri Attila Verestoy