Auchan inaugureaza primul magazin Real rebranduit - unde se afla

Miercuri, 16 Octombrie 2013, ora 21:43
5866 citiri
Auchan inaugureaza primul magazin Real rebranduit - unde se afla
Foto: Auchan

Auchan Romania va inaugura, joi, primul magazin remodelat din seria celor 20 de magazine Real preluate de la Metro Group.

Transformarea a durat mai putin de 3 saptamani si a constat in modificari tehnice si comerciale, se arata intr-un comunicat al companiei.

Pe o suprafata neta de vanzare de 10.000 de mp, noul hipermarket Auchan Pallady ofera locuitorilor o gama de peste 50.000 produse, unele dintre ele fiind fabricatie proprie: brutarie, patiserie, carmangerie, gastronomie si a acordat o atentie deosebita raioanelor de legume si fructe, dar si pescariei, gratie filierelor de aprovizionare romanesti si internationale.

In domeniul nealimentar, Auchan Pallady a extins raioanele cu produse de sezon (exemplu: flori, gradinarit, vacanta, picnic etc.), cele destinate copiilor si bebelusilor (jucarii, educatie, imbracaminte), parfumeria si ingrijirea personala, raionul de electronice si electrocasnice, dar si oferta privind animalele de companie.

"Echipele reunite Auchan si Real, cu sprijinul furnizorilor parteneri, au indeplinit cu succes o formidabila provocare, aceea de a transforma si de a deschide portile Auchan Pallady in mai putin de 18 zile, sub marca si comertul Auchan. Am pregatit pentru clientii nostri 'diferenta Auchan': un magazin modern, primitor si confortabil, cu o gama completa si adaptata, de peste 50.000 de produse ieftine si cu preturi permanent mici, care ii va surprinde zilnic cu actiuni comerciale inovante si atractive, cu targuri si evenimente, cu oferte sezoniere de mare amploare.

Experienta Auchan Pallady, primul magazin transformat, a fost o foarte buna oportunitate de a pune la punct intregul proces de remodelare, de a integra si forma echipele si de a imbina punctele forte ale celor doua companii, in realizarea ambitiei noastre de a face din Auchan magazinul preferat al tuturor romanilor", a declarat Patrick Espasa, director general Auchan Romania.

Accesul la hipermarketul situat in centrul comercial Arcade se poate face prin transportul in comun - metrou, tramvai, autobuze, dar si celor 3 linii gratuite de maxi-taxi introduse de Auchan.

Pentru cei veniti cu masina, centrul dispune de o parcare gratuita de 2.400 de locuri.

Compania va rebrandui cele 20 de hipermarketuri Real in mai putin de un an.

Tranzactia Auchan-Real a fost finalizata pe 12 septembrie, ca urmare a acordului semnat in 30 noiembrie 2012 intre Grupul Auchan si Metro Group si a validarii primite din partea Consiliului Concurentei, la sfarsitul lunii iulie.

C.P.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#Auchan deschidere magazin Real, #deschidere Auchan Pallady, #Auchan deschidere primul magazin Real , #Romania