Ziare.com

Cazul protocolului clasificat publicat de Valcov: Trei martori sustin implicarea Adinei Florea, aceasta neaga toate acuzatiile

de Ionel Stoica
Marti, 09 Aprilie 2019, ora 17:13

   

Cazul protocolului clasificat publicat de Valcov: Trei martori sustin implicarea Adinei Florea, aceasta neaga toate acuzatiile
Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a demarat un proces inedit la Curtea de Apel Bucuresti. El cere magistratilor ca Inspectia Judiciara sa redeschida verificarile in cazul Adinei Florea, adjunctul sefului sectiei speciale de investigare a magistratilor, in cazul protocolului semnat in 2016 de Parchetul General cu SRI si publicat pe Facebook de Darius Valcov.

Potrivit lui Augustin Lazar, din declaratiile unui procuror si a doi grefieri de la Parchetul Curtii de Apel Constanta ar rezulta ca Adina Florea a fost cea care a fotocopiat documentul clasificat care a ajuns la politician.

In acest caz, Parchetul General si DIICOT au deschis anchete in 2018, dar dosarele au fost declinate la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie (SIIJ), cunoscuta ca Sectia Speciala, dupa operationalizarea acestei structuri de parchet. S-a ajuns in situatia in care procurorii din subordinea Adinei Florea sa o ancheteze pe sefa lor.

In paralel, procurorul general a sesizat, tot in 2018, Inspectia Judiciara, condusa de Lucian Netejoru. Lazar a cerut sa se faca verificari in cazul Adinei Florea. Potrivit acestuia, in timpul in care Adina Florea activa la Parchetul Curtii de Apel Constanta a solicitat "contrar dispozitiilor ce reglementeaza materia documentelor clasificate", o copie a protocolului, "fapt ce intersecteaza sfera ilicitului disciplinar".

Este vorba de abaterea disciplinara prevazuta de un articol din Legea 303/2004 privind statutul magistratilor: "nerespectarea secretului deliberarii sau a confidentialitatii lucrarilor care au acest caracter, precum si a altor informatii de aceeasi natura de care a luat cunostinta in exercitarea functiei, cu exceptia celor de interes public, in conditiile legii".

In ianuarie 2019, Inspectia Judiciara a clasat verificarile din acest caz.

Procesul de la Curtea de Apel

Pe 11 martie, Augustin Lazar a solicitat Sectiei de contencios-administrativ de la Curtea de Apel Bucuresti desfiintarea rezolutiei de clasare si retrimiterea dosarului la Inspectia Judiciara pentru completarea verificarilor.

Dosarul 1415/2/2019, avand ca obiect anulare rezolutie IJ nr.6802/IJ/1685/DIP/2018 din 16 ianuarie 2019, pe portalul instantelor.

Datele din acest articol sunt din cererea de chemare in judecata. Procesul este in faza prealabila, iar reporterul Ziare.com a studiat dosarul in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public.

Cazul grefierei

Augustin Lazar prezinta magistratilor Curtii de Apel Bucuresti mai multe declaratii date de procurori si grefieri in cadrul primei faze a anchetei penale de la Sectia de urmarire penala si criminalistica (SUPC) din Parchetul General.

Nicoleta Ichim, prim grefier la Parchetul Curtii de Apel Constanta, desemnata cu gestionarea documentelor clasificate in aceasta unitate de parchet, a fost cercetata in acest caz pentru neglijenta in pastrarea informatiilor.

A dat vina pe Adina Florea

Grefiera a declarat in timpul anchetei ca in luna mai 2018, a scos documentul in afara zonei de securitate, la solicitarea Adinei Florea, si a facut o copie de pe acesta.

Procurorii au inchis aceasta ancheta, deoarece au constatat ca "Nicoleta Ichim a efectuat o copie de pe un document clasificat la solicitarea unei alte persoane in raport cu care se afla intr-o pozitie de subordonare, fara a urmari un scop calificat, punand la dispozitia procurorului documentul doar pentru a-l citi si apoi sa-l distruga".

Citeste si: De ce a scapat de ancheta grefiera acuzata ca a copiat, la solicitarea Adinei Florea, protocolul publicat de Darius Valcov

"Este clasificat secret de stat"

Lazar explica pe larg judecatorilor ce a declarat Nicoleta Ichim.

"Din declaratiile date de prim-grefierul PCA Constanta, Ichim Nicoleta, in calitate de martor/suspect, a rezultat ca, in decursul lunii mai 2018, doamna procuror Florea Adina i-a solicitat o copie de pe copia protocolului din 2016, incheiat intre PICCJ si SRI, si, desi stia ca documentul respectiv este unul clasificat secret de stat, l-a scos din mapa si a procedat la copierea acestuia la copiatorul din birou, dupa ce, in prealabil, a pus o bucata de hartie peste stampila PCA Constanta, unde exista mentiunile de intrare a documentului in unitate, pentru ca aceasta sa nu apara pe actul multiplicat", se arata in cererea de chemare in judecata.

Grefiera a povestit ca dupa ce a fotocopiat documentul, l-ar fi inmanat Adinei Florea, careia i-ar fi atras atentia ca este vorba de un document clasificat, "ca nu a fost corecta copierea lui si sa aiba grija cum il manipuleaza".

"Doamna procuror Florea Adina i-a precizat sa stea linistita ca nu are timp, dar, dupa ce il va citi, il va rupe. Dupa acest moment, nu a mai discutat cu doamna Florea Adina cu privire la copia protocolului din 2016, in sensul daca acesta a fost sau nu distrus", se mai arata in documentul citat.

Darius Valcov a publicat pe Facebook acest protocol pe 23 mai 2018.


Foto: Facebook/Darius Valcov


"Acestea sunt minunatele protocoale?"

Procurorul General mai arata Curtii de Apel Bucuresti ca acelasi lucru l-a declarat si Gigi Valentin Stefan, procuror general al PCA Constanta, fostul sef al Adinei Florea.

Audiat in calitate de martor, Stefan a spus ca grefiera Ichim i-a relatat si lui intreaga poveste, "respectiv ca doamna procuror Florea Adina i-a solicitat o copie de pe protocolul in discutie."

"De asemenea, martora Trandafir Lavinia a declarat ca, in timp ce se afla in biroul prim-grefierului Ichim Nicoleta (fiind colega de birou cu aceasta), a vazut-o pe doamna procuror Florea Adina cand a rasfoit in mapa in care se aflau protocoalele incheiate cu SRI, afirmand textual: acestea sunt minunatele protocoale?", se mai arata in cererea de chemare in judecata.

Adina Florea a negat tot

Fiind audiata in calitate de martor, Adina Florea a sustinut ca nu a solicitat niciodata o copie de pe acest protocol prim-grefierului, "ca nu a avut nicio tangenta fizica cu acest protocol si ca nu a vazut niciodata mapa in care Ichim Nicoleta tinea protocoalele incheiate cu SRI; nici macar nu stia unde tinea aceste documente".

De altfel, si in declaratiile publice, Adina Florea a negat orice legatura cu publicarea acestui protocol sau cu Darius Valcov.

Citeste si: Adina Florea neaga ca ar avea vreo legatura cu Valcov si este nemultumita de declaratiile lui Lazar

Protocolul semnat de procurori cu SRI a fost declasificat pe 30 august 2018.

Bresa de securitate

Augustin Lazar explica magistratilor Curtii de Apel Bucuresti ca in cazul Adinei Florea sunt indicii cu privire la savarsirea abaterilor disciplinare prevazute de Legea 303/2004 privind statulul magistratilor.

Procurorul general face trimitere la articolul 36 din Legea 182/2002 privind protectia informatiilor clasificat: "Persoanele fizice carora le-au fost incredintate informatii clasificate sunt obligate sa asigure protectia acestora, potrivit legii, si sa respecte prevederile programelor de prevenire a scurgerii de informatii clasificate".

De asemenea, HG nr. 585/2002 pentru aprobarea Standardelor nationale de protectie a informatiilor clasificate in Romania defineste, la articolul 3, necesitatea de a cunoaste zona de securitate, procedura de multiplicare si studiere a unui document clasificat.

In cazul in care un document secret de stat este studiat de o persoana abilitata, pentru care s-a stabilit necesitatea de a accesa astfel de documente in vederea indeplinirii sarcinilor de serviciu, aceasta activitate trebuie consemnata in fisa de consultare.

"Din probele administrate in dosarul Sectiei de urmarire penala si criminalistica rezulta ca Florea Adina a solicitat si obtinut, cu incalcarea dispozitiilor care reglementeaza materia documentelor clasificate, anterior indicate, o copie de pe un document clasificat (protocolul incheiat in anul 2016 intre PICCJ si SRI) si l-a detinut in afara zonei de securitate", acuza Augustin Lazar.

"L-a fotocopiat la solicitarea sefei"

Procurorul general face trimitere si la motivarea unui magistrat de la Judecatoria Constanta care a decis, pe 12 decembrie 2018, renuntarea la urmarirea penala in cazul grefierei Nicoleta Ichim. Practic, judecatorul a confirmat definitiv rezolutia procurorului de caz.

"Judecatorul de camera preliminara a retinut, intre altele, ca prim-grefierul Ichim Nicoleta a detinut copia protocolului nr. 09472/08 decembrie 2016 in afara zonei de securitate si a efectuat o copie de pe acesta, la solicitarea procurorului Adina Florea", explica Augustin Lazar.

Solicitarea lui Lazar

"Avand in vedere aceasta imprejurare, apreciem ca exista indicii cu privire la savarsirea de catre procurorul Adina Florea a abaterilor disciplinare anterior mentionate, ceea ce impune solutionarea pe fond a cauzei," conchide procurorul general al Romaniei.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 74874 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
50 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Fata lui tata",Procuroarea Dancilizata imi aminteste de conferinta!

Cand statea ca proasta , fara "Buna Ziua", fara "La Revedere" , fara o vorba iar colegul escroc si pacalici citea niste foi pline de minciuni adresandu-se "natiei" , in fapt vorbindu-le "antenistilor" si spalatilor pe creier din aceasta tara, eventual si unor forumisti, pe unii ii avem pe acest site.
Imi mai aduc aminte de o bataie iscata din senin cand un pensionar a batut in Ploiesti langa o masa de sah unde jucam, in timp ce chibitea , l-a batut pe un altul pentru ca acela a indraznit sa zica ca a fost minciuna chestia cu taiatul pensiilor, pentru ca Base dorea taierea pensiilor speciale, dupa cum stiti au fost repuse in joc pensiile speciale de Ponta, care sa lauda ca "Base a taiat ,eu dau!"...
Si aceste lucruri si multe altele imi dau de gandit ca daca exista yidioti si hoti care se adreseaza unui grup la scara nationala , atunci aceia stiu ca in populatie exista multi indivizi asemenea lor si in consecinta vor primi aprobare , incredere. Si aceasta arata fara alte caracteristi , ce fel de popor este acesta in care ne aflam...Mai ramane sa luptam pentru a-l schimba in bine, oare cate alte ZECI DE ANI va mai dura pana atunci, in conditiile in care dovedeste o inertie monstruoasa?
Si un zambet apare cand ma gandesc la acei magistrati primiti atat de respectuos si profesionist la Bruxelles, ei , noi cei drepti , copiii si adultii cu "scaun la cap" mai sunt sansele avestei atat de napastuite tari , nenorociri aduse ei de propriul popor si de cei cocotati acolo de un popor fara minte si bravura, fara dragoste de odraslele lui, desi stupid clameaza "dragstea pentru fiii lui", dar nu face nimci concret ,faptic... Pana si niste banale autostrazi (in timp ce altii trimit echipamente si oameni in spatiu) sunt o Fata Morgana pentru noi. Pentru ca inginerii nostrii performeaza afara ( si bravo lor!) in timp ce la noi "performeaza" Dancila cu mana la pieptul la Dracknea...

 

Adinutzo, floricica ofilita, asta se numeste retur de manivela :)

Colaborarea ta "anonima" cu condamnatul penal valcov iti este fatala.
Fara indoiala, vor iesi la suprafata si restul colaborarilor cu mazare, silberstein si alti bolnavi de prostata care au incercat sa o sterga in SUA :)

 

Ca o informație sa fie verificată, e bine sa o verifici din 3 surse

Deci floricica e vinovata de divulgare de secrete de stat și in plus de sperjur. Dacă ar fi in China pac, pac și rip. Marii psdisti sunt de o smecherie atroce dandu-i floricicai dosarul cauzei. Probabil ca asta reprezintă și cauza șantajului tovarasei respective.

 

corect, atat florea cat si cei care au inchis dosarul

ilegal la inspectia judiciara sunt infractori si nu au ce cauta in sistemul de justitie. hotia psd-istilor nu e depasita decat de tupeul lor. si de ce e valcov liber dupa ce a publicat un document secret?

A prins din zbor obiceiul PSDi-istilor de a nu recunoaste nimic din

... cele facute, de a nu-și asuma responsabilitatea. Ce credibilitate poate sa aibă una ca asta?

Florea si #freeDracnea te fura si apoi nu recunosc

...ba cind sunt pusi in fata martorilor te prostesc in fata, dupa modelu ciordache-nicolicea-mitraliera-serban_Annus...Deci sa nu ne miram ca Daddy e disperat sa scape de puscarie la cit a putut sa fure inclusiv cu TelDrum...

E destul de clar...

Cred ca soarta Adinei Florea e clara. Parerea mea este ca e cam inconstienta si ca se profita cu cinism de ea.

Aceasta slujnica a lui dargnea va sfarsi in puscarie ca altii!

De la bun inceput am realizat ca aceasta servitorime care linge cismele lui dragnea va sfarsi in puscarie!
Este o problema de timp!Teo

 

Adina Floarea, karma is a ***, right?

***

A.Florea->SLUGA Rusiei si a puscariasului Draknea

Cred ca il va urma in puscarie,pe FLAUSAT.

puscarie

Pentru asta se da de la opt ani in sus,se pare...

Grefiera e singura care a recunoscut fapta...

... Si culmea, nu este in puscarie pentru incalcarea legii legata de documente cu caracter de secret de stat.
E incredibil!!!!!!!

nu o raspuns Tac-su la intrabarea aia

... cind o fost sa fie pusa fie-sa sefa la DNA, ca Iohanis nu are probleme cu DNA dar poate ca o sa aiba! stia hodorogul ce ordine are tanti trasate pe linie de partid. i-o fi povestit, plina de ea, la o ciorbica de potroace, tovarasul o vorbit, pilit fiind, in cunostinta de cauza. poate il cheama si pe el procurorii sa povesteasca mai multe. parca-i vad dupa gratii!

Catzelus cu parul cretz

Catzelus cu parul cretz
Fura ratza din cotetz.
El se jura ca nu fura,
Dar l-am prins cu ratza-n gura.

 

 

...

dominatrix!

Puscariile sint pline

de oameni nevinovati!Ati vazut vreun hot/tilhar sa-s- recunoasca fapta?Asa si florea,fiica de hot,din neam de hoti,partid de hoti,nu o sa recunoasca niciodata in ciuda dovezilor.Ce asteapta judecatorii platiti gras din banii noastri?este un infractor dovedit,afara si pedeapsa legala!
Nu erau toti oamenii egali in fata legii,mai putin aia mai egali?

unde a putut ajunge Lazar,cu penibilul ! sa incerce condamnare

a celui care a descoperit protocolul,nu a alora,care l-au sem nat !...dar de tratamentele,pe care le aplica la Aiud,nimica !....Lazareeeee,regele,e in pielea goala baaaa !

copchile

du-te si ia pilule de dimineata, ca e acat! psd-ul e pe faras, o sa vezi prima data la alegerile Europarlamentare si dupa aceea la urmatoarele.Sa se duca unde le e locul si psd si slugile lui dragnea, cu tot cu mentor!

Postacii psd

Iau exclusiv pilule cu vitamine suedeze (d) de la dragnea.
Aceste pilule au si efecte secundare,cititi comentariile trolilor de serviciu psd si o sa vedeti cum scade IQ.

Stan, 00:54

... am spus că asta se trage direct din Ana Pauker!

silvico...

stai in banca ta si maninca-ti linistita pensia pe care Dragnea ti-a marit-o,desi idolul tau Base voia sa ti-o taie.Daca tot e Postul Pastelui ,dezleaga cainele ala pe care il tii in lant in curtea aia insalubra din Bacau.
Sau publica-ti opera ,adica cele 3 carti pe care le-ai scris :
Russian fun
Poezii premonitionale
Farmacia din casa
Ai fost profesoara de rusa in Bacau si ai scris (in ruseste)cartea Russian is fun.
Apropo,de elena udrea ce mai stii?

S-o fi tragand direct din Ana Pauker,...

...dar i-a mostenit doar slugarnicia bolsevica, ca in privinta inteligentei sta mult mai rau!

@Silvia, eu cred ca este reptiliana, pare mai mult

Ca se trage din guster pzd-ist pre-cambrian. Nu clipeste si are privirea fixa, asteptand momentul sa-si arunce limba la inaintare.

Adina Florea e o sado-masochista care trebuie ciupita de tot ce-i

iese din relief. Ca asa-i place.....

 

cartita Florea trebuie sa faca justitie ! jos Romania ! bravo psd !

-------------------------------

 

Sekuristii vor sa acrediteze ideea ca...

... documente clasificate secret de stat pot fi cerute fara acte semnate de cel care le cere, fara sa existe un registru in care se inregistreaza orice miscare de document clasificat ca secret de stat, ca se pot face copii dupa asemenea documente si se pot scoate in afara spatiului secretizat, fara ca persoana care a copiat acest document sa fie deja in puscarie!
Si grefiera a copiat documentul stiind ca face o infractiune extrem de grava. Unde mai pui ca a si mascat intentionat stampila Parchetului din Constanta.

De ce nu e arestata grefiera? De ce mai lucreaza in ministerul public pe salar special? De ce va avea pensie speciala?
Pentru ca e sekurista pusa sa distruga un [alt] nevinovat.

Una peste alta, in Romania, SRI-ul nu stie cine a umblat cu documente clasificate ca secret de stat?

Vorbesti prostii!

Florea nevinovata ? Nu zau ?A scos un document secret pt. Valcov, fiind ulterior rasplatita !
Grefiera e COMPLICE 100%, stia ca documentul o sa plece din institutie- altfel de ce ar fi acoperit datele de identificare ?La puscarie amandoua !

"Sekuristii vor sa acrediteze ideea ca..."

este problema celor din justitie sa stabileasca vinovatia.
1. documentele clasificate se copiaza doar in baza unei solicitari scrise de cel/cei care au ORNISS, cu justificarea (nevoia de a cunoaste) si cu aprobarea sefului structurii de securitate sau a conducatorului institutiei.
2. copia sau copiile se inregistreaza intr-un registru special(se trece indexul copiatorului) si se difuzeaza catre solicitant doar pe baza de samnatura de primire (data, ora , etc.)
3. documentul dupa consultare se returneaza compartimentului specializat si se pastreaza asa cum o cere nivelul de clasificare (nu se distruge)
Deci, daca Ichim Nicoleta nu a respectat legea cu privire la pastrarea, clasificarea, manipularea, multiplicarea documentelor clasificate, respectiv distrugerea lor, atunci i se va intocmi dosar penal si risca inchisoarea.
Daca exista complicitatea Adinei Florea fara a avea dovezi, doar penru ca "asa mi-a cerut sefa" , este fix aceasi situatie adica este doar ea vinovata.
Daca se poate dovedi ca AF a "obligat-o" sa incalce legea ("Doamna procuror Florea Adina i-a precizat sa stea linistita ca nu are timp, dar, dupa ce il va citi, il va rupe"), atunci si ea se face vinovata.
Documente clasificate pe suport de hartie se distrug prin triturare, nu rupere sau ardere.
In acest caz au fost incalcate mai multe articole din HG 585/2002, din Legea 182/2002 dar si Legea 303/2004.
La nivel SSID, pentru scurgere de informatii se dispunea trimiterea in judecata si condamnarea la 10 ani de inchisoare (vezi cazul politistului care a primit 8 ani).

"Hotul" striga "hotii", asa si voi, securistilor!

PSD este singurul partid care, de la FSN incoace, a acceptat automat orice securist si pecerist in randurile sale.

Trebuia ca si genul femenin,

acolo la Bucuresti sa aibe un fel de Victor Ciorbea. O alta mai potrivita decat Adina Florea nu exista. Cei doi sun slugi fidele ale PSD-ului si sa nu-mi spuna mie cineva ca chipul nu oglindeste si ce caracter ai.

 

E foarte simplu

Daca nu fura acel protocol pentru Valcov nu mai ajungea preferata mafiei PSD pentru toate posturile din justitie !

 

Normal....

doar a pupat inelu'"Nasului", nu? Toti care pupa "inelu'" cu ardoare capata functii importante, necontand calificarea profesionala. Ma rog, unii raman doar cu promisiunile, dupa care se supara si trec la PRO Romania. LOL!

Nu inelul, au pupat ciorapii flausati ai lui daddy

dupa 10 ore de sedinta !!!!

afara si la puscarie

cu sluga asta !!!.
o rusine pentru justitie , pentru o tara membra ue .
o rusine de procuror .
demisia sluga lui valcov .

 

E simplu

Daca mergem masiv la vot sunt sanse mari sa o vedem dupa gratii pe madam Flocea !
Este o singura solutie : hai la vot !

PSD-ul partid de hoti si escroci

O sa iesim cu milioanele. PSD-ul trebuie sa dispara. si cred ca i-a venit ziua.

sistemul paralel se agita

si bine face. cu cat se agita mai mult si iese in fata, cu atat vor fi focalizati mai bine. nu va convine sectia pentru investigarea magistratilor. nu uitati stimabililor ca mai sunt multe dosare privind magistratii pe rol. chiar daca unele le-au clasat acoliti lui kovesi. de ce va este frica nu scapati. romanii vor avea un cuvant de spus la anul. si mai devreme. a revenit informarea prin viu grai. asa ca puteti sa faceti ceva pe tehnica bvoastra de dezinformare. cum este si acest site. se lucreaza ca in ilegalitate. termenul si epoca nu prea le sunt cunoscute postacilor tineri care nu au invatat istoria neamului la scoala. Pleaca florea vine alt procuror. augustin isi va da duhul curand. sa vedem cine ii va lua locul. mai aveti putintica rabdare.

 

E foarte simplu

Toate actele produse de madam Flocea și Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SS al mafiei PSD) sunt de fapt acte de acuzare devastatoare impotriva lor inșiși.

Mi-e ca tu te dai de gol mai medgidie, fiindca te vad...

...din ce in ce mai agitat, exact ca Ghitza inainte de Ignat!!
De ce ne-am agita noi, cei ce nu avem nimic de castigat sau de pierdut de pe urma vreunui partid??
Noi CU ADEVARAT suntem echidistanti, neavand interese prin mafiile alea!
Daca va luam pe voi, postacii, la bani marunti, TOTI AVETI INTERESE sa va lasati balele pe aici!

Singurul troll agitat esti TU boStane

Ca milelul inainte de Paste.))))))

Stan cel (ne)agitat....

bai Stane,se pare ca tu esti cel mai agitat.Cred ca batranii aia de care aveai grija in Italia au dat ortu' popii si acum ti-a ramas doar ziare.com sursa de supravietuire.Doar in pielea lui Stan sa nu fii !Sa facem o cheta pt el, nu l putem lasa in sant !

@Corect @ Dutty

Stan se agita pentr-o cauza dreapta, voi va agitati ca sunteti fortati. Va scremetiFaptul sa albiti un *** rosu urat mirositor de care depinde existenta voastra. Logica voastra este indusa, ca la bobina, altfel nu ne putem imagina cum persistati in logica prostiei. Facptul ca aveti activate numai chakrele de jos, ar trebui sa va determine sa faceti si foi o schimbare in a genera ganduri constructive si nu numai instictuale. Daca pentru voi situatia din Romania nu-i clara, atunci aveti o mare problema de perceptie si cele cinci simturi nu va sunt suficiente pentru o existenta decenta si morala.

Cine sapa groapa

altuia,.... Zice bine proverbul, ca e din patite.
Si uite asa se mai face un pas de despartire de psd.Incurca-i drace!

 

corect si dutty, doua nickuri de mana a treia,...

...fara idei, fara imaginatie, care vor si ei sa mai muste cate un fund ca sa se afle in treaba!
Cred ca astia au intrat cu pile in tagma trollilor, sa le cada si lor un banut, ca de dus mintea, ZERO!
Astia-s din categoria lui vintagev, si ala alt muscator pe furis! :-))

OK poti sa treci pe nick-ul celalalt!!!!

.))))

ADINA, LA PUSCARIEEEE!!!!!!

Acolo va fi "independenta", cum ii place de-o viata!!!

 

Heil SS-Oberführer Adina Florea

PSD a inceput sa isi creeze o justitie proprie conform dictonului Voiculescian “Nu avem toată puterea pană nu luăm și Justiția".
Daca societatea civila va permite acest lucru vom ajunge la situatia descrisa in Manual de drept penal al R.P.R (Grigore Rapeanu,) care spune ca “Legea penalã exprimã vointa clasei dominante in societate; ea este o armã ascutitã de apãrarea intereselor acestei clase; ea consacrã acea politicã penalã care este in interesul clasei dominante". Cine este clasa dominanta ? Este aceasta gasca de gainari “microcefali", agramati cu studii si diplome dubioase numita nomenklatura PSD.
#UnFreeDragnea

 

Chiar asa scria, de-a dreptul, fara jena?

Cat am trait in haratul socialist stiam ca ma aflu in neagra mizerie, dar vad ca nu stiam totusi cat de adanca era mizeria aia...


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor