George Simion despre candidatura la prezidențiale: ”Nu aş putea să vă dau un răspuns”

Marti, 07 Februarie 2023, ora 20:53
2531 citiri
George Simion despre candidatura la prezidențiale: ”Nu aş putea să vă dau un răspuns”

Liderul PSD George Simion a declarat, marţi, în emisiunea Proiect de Ţară România de la Prima News TV, despre o candidatură la prezidenţiale, că mai demult excludea dar acum nu exclude în totalitate, pentru că nu ştie în ce formuă se va candida în 2024, dacă vor intra în cursă preşedinţii partidelor sau personalităţi, o decizie urmând a fi luată după alegerile europarlamentare.

George Simion a declarat despre o candidatură la alegerile prezidenţiale că ”depinde de mulţi factori”.

”Nu aş putea să vă dau un răspuns. Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate, pentru că nu ştim în ce formuă se va candida în 2024, dacă vor candida preşedinţii de partid pentru a potenţa partidele, sau personalităţi. (..) Noi vom lua o decizie după alegerile europarlamentare, când vom avea radiografie exactă”, a spus liderul AUR.

Simion a menţionat că ”sunt primele alegeri prezidenţiale pe care le are în faţă ca om politic şi este curios cum se vor desfăşura”.

El a mai spus că în mod sigur candidatul AUR la alegerile prezidenţiale va avea acest stigmat al ”unui nou Vadim”. ”Este jocul pe care PSD şi-l doreşte, să joace acelaşi scenariu ca şi cu Vadim, suntem conştienţi, dar sperăm ca România să nu îl aleagă în continuare pe Iliescu”, a comentat el.

”Suntem extremişti doar în mintea unor adversari politici care vor să ne pună undeva la colţ şi să ne ducă în turul doi de scrutin şi să ne folosească”, a mai arătat Simion.

#aur, #George Simion, #George Simion AUR, #candidatura, #candidatura prezidentiale , #Stiri George Simion