Ziare.com
Home > Personalitati > Aurel Nechita
Aurel Nechita
Un deputat PSD isi va pierde mandatul - ANI l-a gasit incompatibil

Luni, 27 Mai 2013, ora 15:44

Un deputat PSD isi va pierde mandatul - ANI l-a gasit incompatibil

Aurel Nechita / stiri Aurel Nechita

Deputatul PSD Aurel Nechita isi va pierde mandatul, pentru ca a ocupat concomitent functiile de parlamentar si de decan. Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca social-democratul este incompatibil, conform Realitatea Tv. Agentia Nationala de Integritate a constatat ca in perioada 12.05.2005 - 19.12.2008, Aurel Nechita a exercitat, simultan, atat functia de deputat in Parlamentul Romaniei, cat si functia de Decan al Facultatii de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati, incalcand, astfel, prevederile art. 84, alin. (2) din Legea nr. 161/2003, se arata intr-un comunicat remis presei. Zgonea, despre incompatibilul Nechita: E un caz un pic complicat In luna februarie, Nechita si-a dat demisia din functia de decan al Facultatii de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati. La acea vreme, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu ...

4 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Aurel Nechita, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Aurel Nechita
Aurel Nechita
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Aurel Nechita, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor