Ziare.com

Deputatul minoritatii evreiesti, despre antisemitism si "fenomenul Sova" - Interviu

Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 18:15

   

Deputatul minoritatii evreiesti, despre antisemitism si "fenomenul Sova" - Interviu
Deputatul Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, a vorbit, intr-un interviu acordat Ziare.com, despre antisemitism si a taxat dur afirmatiile senatorului PSD Dan Sova, care afirmase ca in Romania nu a existat Holocaust.

Problema cea mai mare, mai sustine deputatul Aurel Vainer, se afla in mediul online, acolo unde mesajele antisemite sunt extrem de multe, iar cei care le posteaza sunt deosebit de "activi".

Cazul Sova, cu afirmatiile sale privind inexistenta Holocaustului in Romania reprezinta, in fapt, o situatie capabila sa produca ingrijorare. "Fenomenul Sova" denota tocmai lipsa de interes a unei categorii deloc neinsemnata a populatiei si lipsa capacitatii de a cunoaste, a recunoaste si a-si asuma propria istorie, crede Aurel Vainer.

Sprijinul acordat de minoritatea pe care o reprezinta actualei Puteri este rezultatul dorintei de stabilitate. Deputatul Aurel Vainer sustine insa ca un mare regret al sau este faptul ca in Romania formatiunile mici nu dau directii si nu determina decizii, asa cum se intampla in alte tari.

Anul 2012 are o deosebita insemnatate electorala. Credeti ca in campania electorala antisemitismul va cunoaste o recrudescenta?

Nu leg manifestarile antisemite de anul electoral 2012 sau de o recrudescenta a antisemitismului. Exista multe "vorbe" in domeniu si manifestari cantonate pe Internet si pe un anumit post TV, dar si la Partidul Romania Mare, in ziarele Tricolorul si Romania Mare. Important este faptul ca din anul 2008 pana astazi nu am avut incidente de natura vandalizarilor de cimitire, sinagogi sau altele asemenea. Dar exista in Bucuresti locuri si cladiri cu insemnele naziste, crucea de fier, svastica, chiar si pe zidul de la Palatul Regal am vazut.

Ele apar unde exista posibilitatea de a aplica grafitti de catre tineri mai exaltati. Dar intensitatea maxima e pe Internet, in virtual, unde exista o intensitate a mesajului antisemit, negationist, cele mai multe mesaje sunt fara nume.

In sistemul online se "lucreaza", cum spunea Lenin, "ceas de ceas si in proportie de masa", aceste mesaje amintesc mereu de elemente care ne supara foarte tare.
Manifestarea senatorului Sova, cea negand pur si simplu Holocaustul, spunand ca "in Romania nu a fost nici un pogrom, iar ceea ce a fost la Iasi s-a datorat germanilor", afirma un lucru complet fals! Exista Raportul comisiei de stat "Wiesel" care a spus clar si dovedit despre pogrom, nu doar despre atrocitatile din 1944, din Ardealul de Nord ocupat de trupele horthyste cand un numar mare de evrei au fost dusi pe drumul fara intoarcere al lagarelor de concentrare.

Dincolo de antisemitism, in plan cultural, ce evenimente ne semnalati?

Da, imi place sa fiu legat si de numeroase evenimente pozitive. La Suceava a avut loc o comemorare si o expozitie retrospectiva a scriitorului Benjamin Fondane (Fundoianu), o evocare extraordinara. El a trait jumatate din viata in Romania si jumatate in Franta, sfarsind la Auschwitz...

A mai fost vizita scriitorului israelian Amos Oz, cu un mesaj prosemit fara cusur. La fel, regizorul Radu Mihaileanu, evreu romano-francez. Deci, dincolo de antisemitism exista momente ce marcheaza valoarea contributiei evreiesti in Romania.

Ce denota "fenomenul Sova"?

"Fenomenul Sova" denota tocmai lipsa de interes a unei categorii deloc neinsemnata a populatiei si lipsa capacitatii de a cunoaste, a recunoaste si a-si asuma propria istorie.

Nimeni nu face ceva negativ, pentru revansa! Daca in Europa a fost un Holocaust cu sase milioane de victime parada de autosatisfacere in durere, ci ca omenirea sa invete ceva deosebit. Dar iata ca exista o categorie de romani deloc interesati de acest subiect si nu accepta faptul ca militari romani in uniforma au facut astfel de atrocitati. Nu am ce comenta despre "trimiterea lui Sova de catre Ponta "sa invete"...

Exista programe in scoli, dar ar trebui intensificate in invatamantul universitar si la studii teologice ar trebui ca studentii sa fie familiarizati cu subiecte privind antisemitismul, xenofobia, ura de rasa si orice forma de totalitarism. Exista in tara centre de cercetare specifica, de exemplu, la Bacau datorat profesorului Gabriel Stan, la Cluj, Institutul de studii ebraice la Universitatea Babes-Bolyai, la Iasi, Bucuresti etc. Dar ce este interesant, e ca autori romani masteranzi, doctoranzi abordeaza subiecte ale evreilor din Romania, despre cum acestia au contribuit la cultura romana, se dedica filme ca recent, filmul lui Radu Gabrea, "In cautarea lui Gruber".

Sprijiniti coalitia PDL-UDMR. Care sunt motivele de multumire si cele ale nerealizarilor?

De cand minoritatile au reprezentanti in Parlament, dupa Constitutia din 1990, 18 minoritati recunoscute au cate un reprezentant, cu precizarea ca eu, de exemplu am avut cca. 23.000 de voturi, din care doar vreo 3000 au fost ale votantilor evrei... Am fost alaturi de guvernari succesive care au sprijinit minoritatile ca organisme de utilitate publica si au promovat proiecte de prezervare a patrimoniului, de asistenta sanitara si de sprijin a cultului mozaic.

La nemultumiri e ceva important in aceasta perioada, o mare durere a mea e lipsa de cvorum, cred ca oamenii vor intelege necesitatea dialogului, oricat de vehement. De ce sa asteptam pana la alegeri? Exista regulamente, algoritm, dar nu se mai respecta nimic! Aceasta lipsa de colaborare duce la adancirea crizei.

De ce sprijiniti actuala Putere?

Pentru ca sunt adeptul stabilitatii, fara asta nu evoluam. Daca ne dam votul unei echipe o dam pentru stabilitate. Dialogul, chiar ne-elegant duce la solutii. Alegerile care vin aduc clarificari vital necesare. Si in alte tari formatiuni mici dau directii si determina decizii, la noi nu e asa. Am putea face o politica curata, dar ma intristeaza sa vad o sala pe jumatate goala. Optimismul insa nu mi-l ia nimeni, aud voci in "underground", "vrem sa lucram impreuna". Trebuie doar bunavointa.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6311 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
45 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Z(i)oli-nistule,singurii evrei omorati in Romania...

au fost evreii omorati de consangvinii si co-etnicii tai maghiari si horthisti,carora acum le ridicati statui(vezi cazul Adalbert Vass in Odorhei),crime intamplate in Ardealul de Nord,OCUPAT DE UNGARIA HORTISTA.
Iata relatarea unui intelectual evreu despre crimele hortiste din Ardealul de Nord si cum au fost protejati evreii in Romania,sub administratie romaneasca;
dr. Oliver Lusting:
"In sudul Transilvaniei,sub regimul lui Antonescu,viata nici unui evreu nu a fost periclitată,in timp ce evreii din Cluj si Dej,din Oradea si Satu Mare,din toate orasele si satele Transilvaniei de Nord(cedată ungurilor) au fost stransi toti pană la ultimul bătran,pană la ultimul sugar,au fost manati sub amenintarea baionetelor hortyste spre crematoriile si camerele de gazare de la Auschwitz,evreii din Turda si Alba-lulia,din Arad si Timisoara nu au purtat nici măcar steaua galbenă!Mai mult,aceste orase, ca de altfel orasele din intreaga Romanie,au oferit adăpost sigur tuturor evreilor din nordul Transilvaniei-si chiar din orasele Ungariei-care au reusit să evadeze din ghetouri si să fugă in Romania"
N.MINEI GRÜNBERG,istoric evreu:
“In Romania,Holocaustul nu a avut loc tocmai pt.ca,cu f.putine si nesemnificative exceptii,calaii cu zvastica nu numai ca nu s–au bucurat de concursuri binevoitoare,oferite din proprie initiativa,dar s–au lovit de refuz in tentativele lor de a recruta complicitati,cu caracter privat sau oficial,pt.organizarea deportarilor sau a altor actiuni de genocid.
"Subsemnatul Wilhelm Filderman,Doctor in Drept la Facultatea din Paris,fost Presedinte al Uniunii Comunitătilor Evreiesti din Romania si Presedinte al Uniunii Evreilor Romani,domiciliat actualmente in New zork,USA,Hotel Alameda,declar următoarele:"In timpul perioadei de dominatie hitleristă in Europa,eu am fost in legătură sustinută cu Maresalul Antonescu.Acesta a făcut tot ce a putut pentru a imblanzi soarta evreilor expusi la persecutia germanilor-nazisti.Am fost martor al unor miscătoare scene de solidaritate si de ajutor intre romani si evrei…Maresalul Antonescu a rezistat cu succes presiunii naziste,ce impunea măsuri dure impotriva evreilor
-Gratie interventiei energice a Maresalului Antonescu,a fost oprită deportarea a mai mult de 20.000evrei din Bucovina
-El a dat pasaport in alb,pt.a salva evreii din Ungaria,a căror viată era in pericol;
-Gratie politicii sale,bunurile evreilor au fost puse sub regim de administrare tranzitorie,care,făcandu-le să pară pierdute,le-a asigurat conservarea in scopul restituirii la momentul oportun."
Este evident si incontestabil faptul că s-au comis abuzuri si de o parte si de cealaltă,insă e un gest la fel de criminal să acuzi o natiune intreagă,pe baza unor dovezi, deseori aflate sub semnul incertitudinii al subiectivismului si chiar al falsului"

 

 

Mici concluzii!

Distrugerea elitei romane in puscarii[profesori universitari ,ingineri ,ofiteri,doctori etc]de un regim cu componenta evrei 90% a dat tara inapoi cu 100 de ani!Dupa misiune majoritatea au emigrat bine mersi in Israel!Pentru astia nu au fost create comisii de urmarire internationale?Paralela ciudata jiudanuti-tiganiusi ambele rase nu iubesc munca !Traiesc care va sa zica din metode colaterale !Nea Rica Vainer putina cenusa pe tichiuta si scuzele de rigoare pt cei peste 2 milioane de adevarati romani ucisi si schingiuti de gasca adusa din Rusia Nikolsky
,Pauker ,Newlander ,Brukan si Sasa Bardenko ultimii doi fiind chemati de cine trebuie si la rivolutie impreuna cu Petrica fiul lui Newlander!Itic si cu Strul ne-au dus [spre progresul lor in sus]!

 

 

Barabulen-Stein,holocaustul evreiesc impotriva romanilor

...la inceputuri
Evreii din Romania de partea ocupantilor sovietici
Cunoscutul scriitor Constantin Virgil Gheorghiu, a cărui probitate morală nu poate fi pusă la indoială, a fost puternic marcat de realitătile din Basarabia, care stătuse doar un an in raiul comunist sovietic. In volumul-document ARD MALURILE NISTRULUI , cu subtitlul: "Reportaj de război din teritoriile dezrobite" autorul descrie, fără a le indulci, o multitudine de aspecte ale tratamentului la care au fost supusi romanii de dincolo de Prut pană in iunie 1941. Biserici pangărite, crime, maltratări, abuzuri, supunerea la umilinte greu de descris, din partea bolsevicilor năvălitori si mai cu seamă din partea localnicilor evrei. Dar veti afla mai multe decat v-as putea relata eu din lectura fragmentului următor, extras din paginile cărtii sale,: "Aflu că dincolo de Nistru sunt mii de basarabeni tineri care muncesc făcand sosele pentru retragerea rusilor. Supraveghetorii sunt evrei din Basarabia. Cea mai mică greseală, cel mai nevinovat cuvant spus de vreunul din acesti romani basarabeni dezlăntuie furia evreului care-i comandă.

Cu cateva zile inainte de a se retrage armatele bolsevice, evreii din Căusani au strans din sate cateva sute de cărute in care au incărcat averile si le-au trecut Nistrul. Ţăranii care le-au condus cărutele nu s-au mai intors. Nu se stie ce s-a intamplat cu ei. Evreii le spuseseră că or să-i impuste. Nici la Căusani, nici la Ursoaica, nici in satele de pe intinderea Bugeacului si pe malul Nistrului nu am mai intalnit decat cateva vite. Fuseseră luati toti caii, toti boii, toate oile si cărutele, cirezi de mii de vite (…) Un tăran tanăr, Oltu Boris il chema, a fost luat de evrei pentru a lucra la sosele, dincolo de Nistru. Cu o noapte inainte fugise trecand Nistrul innot, in pielea goală, impreună cu alti doi prieteni.

- (…) Da, am venit in pielea goală, numai noi si sufletele noastre…

- In sectorul in care lucram eu era comandant unul Herscu, care fusese negustor aici, la Ermoclia. In fiecare zi impusca Herscu cate unul de-ai nostri. Acolo, in taberele de muncă silnică nu exista altă pedeapsă decat impuscarea. Evreul comandant era mai puternic decat orice dictator. Ne spunea că după ce vom termina soseaua, are să ne impuste pe toti, fiindcă suntem basarabeni trădători.

- Dar de mancare vă dădeau?

- O sută de grame de paine pe zi. Asta era hrana pe care trebuiau să ne-o dea, dar nu ne-o dădeau nici pe-asta. Trăiam din mila romanilor de dincolo de Nistru. Ne făceau cate o mămăligă pe care o mancam goală, pe furis." (Constantin Virgil Gheorghiu.ARD MALURILE NISTRULUI. Bucuresti, ed. GEEA, 1993, p.185-185)

 

 

Jeny,pas cu prostiile pe alt forum;i-ai si pe ceilalti mancatori de.

...materie maro; Barabula-nstein,2007 TRstein,Next777,Zoli-Horthy si Nosferatu-nstein.
Mergeti la l.atrina,se da free,sa va completati deficitul de materie maro din creier.
Adica presedintele Israelului,Shimon Peres,recunoaste ca in Romania nu a fost Holocaust si ca aici evreii au fost ocrotiti,dar voi o tineti una si buna,ca musca verde de k..k..at ca nu-i asa si ne bazaiti cu ineptiile voastre.
Babe surde,va mai zic o data predica;
Nu vom uita niciodara ca, in perioada cea mai intunecata a Europei,in perioada nazista,romanii au salvat vietile multor evrei de aici,400000 evrei,ce au venit in Izrael si au contribuit si contribuie la construirea Izraelului; ei iubesc Izraelul,dar nu si-au uitat niciodata iubirea pt.Romania,si-au pastrat cultura romaneasca.Pentru aceasta,doresc sa multumesc poporului roman si sa ii spun ca aceasta e o prietenie care nu se va termina si care va continua multa vreme in viitor,nu doar in istorie.Ma simt aici ca acasa,ma simt ca intr-o tara prietena,si nu vorbesc doar despre trecut,ci si despre viitor. Shimon Peres-Presedintele Izraelului-august 2010.
Prin comparatie cu minciuna lui Veiner,iată relatarea dr. Oliver Lusting: "In sudul Transilvaniei,sub regimul lui Antonescu,viata nici unui evreu nu a fost periclitată, in timp ce evreii din Cluj si Dej,din Oradea si Satu Mare,din toate orasele si satele Transilvaniei de nord(cedată ungurilor) au fost stransi toti pană la ultimul bătran,pană la ultimul sugar,au fost manati sub amenintarea baionetelor hortyste spre crematoriile si camerele de gazare de la Auschwitz,evreii din Turda si Alba-lulia,din Arad si Timisoara nu au purtat nici măcar steaua galbenă!Mai mult,aceste orase, ca de altfel orasele din intreaga Romanie,au oferit adăpost sigur tuturor evreilor din nordul Transilvaniei-si chiar din orasele Ungariei-care au reusit să evadeze din ghetouri si să fugă in Romania" N.MINEI GRÜNBERG,istoric evreu: “In Romania, Holocaustul nu a avut loc tocmai pt.ca,cu f.putine si nesemnificative exceptii,calaii cu zvastica nu numai ca nu s–au bucurat de concursuri binevoitoare,oferite din proprie initiativa,dar s–au lovit de refuz in tentativele lor de a recruta complicitati,cu caracter privat sau oficial,pt.organizarea deportarilor sau a altor actiuni de genocid

 

 

Holocaust.....!!!!????

Nimeni nu disputa faptul ca evrei au suferit in perioada
celui de al doilea razboi mondial. Dar nimeni nu plateste despagubiri la milioanele de ukrainieni si rusi si alte nationalitati care au murit si nu au primit nici-o despagubire.Cititi ziarele din '33 (daca aveti acces la ele)si o sa vedeti ca evrei au declarat pe prima paginaa ziarelor razboi lui Hitler. Au gasit ce au cautat.Dl Vainer ar trebui sa avizeze guvernul Israilean sa respecte tratatul de la Oslo si sa respecte drepturile Palestinienilor. Biblia ne spune clar ca numai o treime din "poporul ales" o sa ajunga in Paradis

 

 

Exagerari inutile

Daca Sova nu ar fi spus tampeniile pe care le-a spus nuu era nici o reactie evreiasca. Cand un individ vine si spune minciuni intr-un subiect dureros primeste replici dure. Daca l-ati fi ascultat pe scriitorul Amos Oz la Atheneu ati fi auzit multe lucruri importante. I-l gasiti la linkul:
http://www.youtube.com/watch?v=8t5F1PKRIpc

 

 

Oare ce a fost la Iasi?

In Regat, evreii au purtat steaua galbena. Barbatii au muncit la munca obligatorie de exemplu la Detasamentele nr.12 de langa Focsani, la Targu-Jiu si inca 82. Familia regala i-a protejat si-n special regina mama. Au fost multi romani care i-au ajutat si ocrotit pe evrei. Au fost si multi care i-au prigonit. Sa va amintesc de guvernul Cuza? De garda de fier care a facut progromul de la Iasi? Sova care este avocat ar fi trebuit sa cunoasca adevarul.
Dar dvs de ce vociferati atata? Ce va deranjeaza? Istoria nu este frumoasa intot-deauna. Sa ramanem echilibrati si cilivizati si sa vedem trecutul asa cum a fost .

 

 

David Irving?

Un impostor condamnat la inchisoare si dat afara din universitati. Daca pe asta il citezi....sa fi sanatos si la minte gros. Lasa glumele. Dute si fa o excursie in Polonia. Aushwitz, Birkenau pe acolo unde Eisenhauer a pus sa se filmeze si fotografieze ca oameni ca tine sa nu poata spune ca holocaustul nu a existat.

 

 

Jeny-pss,vorbesti pe nas cu bulbuci mincinosi la..

...la gura.
A spune adevarul in creierul tau,spalat de aberatile,,corecte politic"ESTE O TAMPENIE?
Cum e bine,exagerarea cifrelor victimelor evreiesti(care au existat,se stie de catre oricine)si trecerea cu vederea a zecilor de milioane de VICTIME CRESTINE ale genocidului comunist,perpetrat la comanda autoritatilor comuniste,dominate cvasitotal de evrei,asa vrei tu,nu-i asa?
Nici un cuvintel despre zecile de cele 12 milioane de crestini omorati in Rusia,6 milioane de ucrainieni omorati prin infometare in Ucraina,si alte milioane de victime ucise,intemnitate si persecutate in europa de est?
Ce parere ai de miile de biserici distruse,transformate in depozite,grajduri,pe cand nimeni(autoritati comunisto-evreiest)nu s-a atins de vreo sinagoga evreiasca?
Aici ti se toceste elocinta si nu mai e valabila,,corectitudinea politica"?
De ce victimile evreiesti sunt mai pretioase decat cele crestine?De ce o biserica e mai putin pretioasa decat o sinagoga?
Sau poate esti de acord cu fostul prim ministru al Israelului,Menachem Begin(care cita oarecum din Talmud,cea mai rasista si intoleranta si,,incorecta politic" carte scrisa vreodata;
“Our race is the Master Race.We are divine gods on this planet.We are as different from the inferior races as they are from insects.In fact,compared to our race,other races are beasts and animals,cattle at best.Other races are considered as human excrement.Our destiny is to rule over the inferior races.Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron.The masses will lick our feet and serve us as our slaves."(Menachem Begin, Israeli Prime Minister,1977-1983)
“Rasa noastra e Rasa Stapanitoare. Suntem Zei divini pe aceasta planeta. Suntem diferiti de celelalte rase inferioare, precum acestea sunt diferite de insecte.De fapt,in comparatie cu rasa noastra,celelalte rase sunt excremente umane.Destinul nostru e de a conduce rasele inferioare.Regatul nostru pe pamant va fi condus de liderii nostri cu mana de fier. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca si sclavi"
sau asta;

“The Jewish people as a whole will be its own Messiah. It will attain world domination by the dissolution of other races … and by the establishment of a world republic in which everywhere the Jews will exercise the privilege of citizenship. In this New World Order the Children of Israel…will furnish all the leaders without encountering opposition…" (Karl Marx in a letter to Baruch Levy, quoted in Review de Paris, June 1, 1928, p. 574)

“Poporul evreu in intregime va fi propriul său Mesia. Acesta va realiza dominatia lumii prin dizolvarea altor rase … si prin stabilirea unei republici mondiale in care a evreii de pretutindeni vor exercita privilegiul de cetăteni In acestă Nouă Ordine Mondială copiii lui Israel … vor furniza toti liderii fără a intalni opozitie

 

 

@Westrop

1. Nu sint nici evreu si nicu ungur. Sint roman 100%.

2. Westrop, antisemiti nu sint cei care critica o atitudine a cuiva ci cei care manifesta ura fata de evrei. Acestia implicit sint de acord cu holocaustul. La ei ma refeream si mesajul meu era clar.

3. Tu ai pretentia ca evreii sa uite si sa ierte poate cea ma mare crima si tragedia aplicata vreodata in istorie. In acelasi timp nici tu, nici eu si nici altii nu pot nici macar sa incerce sa-si imagineze prin ce a trecut si a indurat acest popor de-a lungul istoriei, cu precadere in WWII cind pentru unii memoriile sint inca vii. In acelasi timp azi inca sint unii care manifesta aceeasi intoleranta si ura care au fost cauzele acelor tragedii. E usor a avea pretentii si sa spui ca "se vaita" dar eu unul zic ca fata de ce au patimit decenta evreilor este vecina cu martirajul. Uita-te la "patriotul nationale" tipic mioritic cum se vaita si se ia de cap de cite ori deschid ungurii gura despre autonomie si isi amintesc de progromuri, crime si popi rastigniti care, cu toata incarcatura tragica pe care le au, sint usoare zgiriieturi pe linga rana adinca su supuroasa inca a evreilor.

Nu spun ca romanii sa uite si nici sa "nu se vaite" dar in nici o forma nu-mi permit sa sugerez macar evreilor asa ceva.

Putina decenta si obiectivitate, va rog.

Desteapta-te romane!

 

 

Demolarea miturilor;azi,,pogromul de la Iasi

armata romana,care se retragea din Basarabia,a fost atacata de trupe paramilitare de evrei. Pentru conformitate citeste de aici; http://www.scribd.com/doc/16150075/Holocaustul-Evreilor-Impotriva-Romanilor#page=44 Comandamentul armatei unite romano-germane era in Iasi atribuit germanilor.Acestia au ripostat si in plus au,,maturat" casele conspirative in care se gaseau paramilitari si evrei cu idei comuniste sau pro-sovietice. Cam ce fac acum evreii in Gaza si Cisiordania cu simpatizantii Hezbolah si paramilitarii palestinieni. Diferenta este ca romanii si-au vazut armata atacata pe pamant propriu,in propria tara,de catre o populatie alogena(evreii) care vroia distrugerea casei care i-a adapostit(Romania). In comparartie, israelitii construiesc colonii pe teritorii ce nu li s-au alocat prin Hotararea ONU din 1047,privind infiintarea statului Israel,acest lucru provocand revoltele palestinienilor,intifadele,si atentatele sinucigase. Unde sa mai pui ca 95% din asa zisii evrei se trag dintr-o populatie care nu au nimic semit in ei,askenarzii(kazarii),descendenti nu din Sem(intemeietorul prin Abraham al arabilor si evreilor),ci din Iafet(intemeietorul rasei albe). Cititi cartea,,Al Treisprezecelea Trib"(triburile evreiesti au fost 12)si vedeti povestea convertirii kazarilor(populatie ce aveau un regat intre Marea Neagra si Marea Caspica) la religia mozaica,in anul760,in timpul regelui Bulan,inspirat de evrei rataciti in zona Caucazului.

 

 

Citate din Talmud(cartea,",sfanta"a evreilor,zise.

de unul din cei ,,alesi"care vor sa fie ocrotiti,stimati,venerati.
Asta ca sa vezi de unde se trage INTOLERANTA in LUME,apoi sa-mi dai citate asemanatoare din crestinism,daca gasesti asa ceva.
(Menachem Begin, Israeli Prime Minister,1977-1983)
“Rasa noastra e Rasa Stapanitoare. Suntem Zei divini pe aceasta planeta. Suntem diferiti de celelalte rase inferioare, precum acestea sunt diferite de insecte.De fapt,in comparatie cu rasa noastra,celelalte rase sunt excremente umane.Destinul nostru e de a conduce rasele inferioare.Regatul nostru pe pamant va fi condus de liderii nostri cu mana de fier. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca si sclavi"
sau asta;

“The Jewish people as a whole will be its own Messiah. It will attain world domination by the dissolution of other races … and by the establishment of a world republic in which everywhere the Jews will exercise the privilege of citizenship. In this New World Order the Children of Israel…will furnish all the leaders without encountering opposition…" (Karl Marx in a letter to Baruch Levy, quoted in Review de Paris, June 1, 1928, p. 574)

“Poporul evreu in intregime va fi propriul său Mesia. Acesta va realiza dominatia lumii prin dizolvarea altor rase … si prin stabilirea unei republici mondiale in care a evreii de pretutindeni vor exercita privilegiul de cetăteni In acestă Nouă Ordine Mondială copiii lui Israel … vor furniza toti liderii fără a intalni opozitie

 

 

Demolarea miturilor;azi,,pogromul de la Iasi"

armata romana,care se retragea din Basarabia,a fost atacata de trupe paramilitare de evrei.
Pentru conformitate citeste de aici;
http://www.scribd.com/doc/16150075/Holocaustul-Evreilor-Impotriva-Romanilor#page=44
Comandamentul armatei unite romano-germane era in Iasi atribuit germanilor.Acestia au ripostat si in plus au,,maturat" casele conspirative in care se gaseau paramilitari si evrei cu idei comuniste sau pro-sovietice.
Cam ce fac acum evreii in Gaza si Cisiordania cu simpatizantii Hezbolah si paramilitarii palestinieni.
Diferenta este ca romanii si-au vazut armata atacata pe pamant propriu,in propria tara,de catre o populatie alogena(evreii) care vroia distrugerea casei care i-a adapostit(Romania).
In comparartie, israelitii construiesc colonii pe teritorii ce nu li s-au alocat prin Hotararea ONU din 1047,privind infiintarea statului Israel,acest lucru provocand revoltele palestinienilor,intifadele,si atentatele sinucigase.
Unde sa mai pui ca 95% din asa zisii evrei se trag dintr-o populatie care nu au nimic semit in ei,askenarzii(kazarii),descendenti nu din Sem(intemeietorul prin Abraham al arabilor si evreilor),ci din Iafet(intemeietorul rasei albe).
Cititi cartea,,Al Treisprezecelea Trib"(triburile evreiesti au fost 12)si vedeti povestea convertirii kazarilor(populatie ce aveau un regat intre Marea Neagra si Marea Caspica) la religia mozaica,in anul760,in timpul regelui Bulan,inspirat de evrei rataciti in zona Caucazului.

 

 

Aurel Vainer nu ai voie sa vorbesti de antisemitism romanilor !!!!!!

De ce ????????????????????
1. 12 mil. de rusi + 6 mil. ucrainieni omorati de evreii Lenin,Trotki,Stalin,Beria si alti sute de mii de evrei dintre bolsevicii aflati la putere.
2. 4 mil. de romani omorati de voi evreii condusi de gasca adusa de tancurile rusesti dupa razboi.
3. Numai Dzeu. stie cate mil. omorate de voi incepand cu revolutia franceza si toate revolutiile conduse de jidani masoni in toata lumea.
4. Daca a fost holocaust in Romania atunci de ce dracu fugeati toti care puteati sa scapati cu viata in tara noastra ? Nu ti-e rusine aratare spurcata ce esti ?
Asa ca taci *** aratare cu carpa pe cap !!!!!!!!!!!!!

 

 

are dreptate ca ronani

in general sint anti semisti,anti sociali ,anti civilizati ,anti morali,intr-un cuvint un popor pagin si salbatic.

 

 

Prima   1   2   3   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor