PNTCD isi propune ca dupa alegerile din toamna sa aiba si grupuri parlamentare

Sambata, 27 Februarie 2016, ora 19:48
2210 citiri
PNTCD isi propune ca dupa alegerile din toamna sa aiba si grupuri parlamentare

Obiectivul PNTCD pentru 2016 este intrarea partidului in Parlament cu grupuri parlamentare, a declarat sambata Aurelian Pavelescu, presedintele PNTCD.

"Ne propunem pentru 2016 intrarea cu grupuri parlamentare, dupa ce in 2012 partidul a reintrat in Parlament pentru prima data dupa 1996. Alegerile locale reprezinta o etapa foarte importanta, etapa ce va dovedi ca partidul s-a deschis, s-a intinerit, s-a modernizat si ofera solutii romanilor altele decat partidele corupte, care au pus monopol pe tara", a declarat, in conferinta de presa, liderul PNTCD.

Aurelian Pavelescu a subliniat ca a fost inceputa constructia partidului filiala cu filiala, un demers considerat "anevoios si dificil", in conditiile in care "mare parte a populatiei nu mai are incredere in partidele politice si nu vrea sa se mai implice in politica".

Presedintele PNTCD a anuntat ca noul lider interimar al filialei judetene Bihor este Gelu Pop.

"Am reorganizat partidul in cele mai multe dintre judetele tarii. Bihorul este unul dintre judetele in care a fost reorganizat de la zero. Este una dintre rarele exceptii in care PNTCD-ul nu a functionat ani de zile. (...)

Proiectul partidului este de noua generatie, pe principiile fondatorilor partidului, tinand cont, inainte de toate, de principiile morale si de morala crestina. Consideram ca Romania are nevoie astazi de principii morale si de o chemare a crestinilor de toate confesiunile pentru a apara familia crestina, pentru a apara traditiile, natiunea romana, valorile istorice, pe care PNTCD-ul intotdeauna le-a aparat si promovat", a afirmat presedintele PNTCD.

Alegeri europarlamentare 2014: Aurelian Pavelescu, liderul PNTCD si al listei pentru PE

Scandal la PNTCD: Cu taranisti furiosi la usa, Pavelescu se baricadeaza in sediul de partid

Manager al unei companii de transport, Gelu Pop, 33 de ani, si-a manifestat dorinta de a resuscita organizatia judeteana.

"Cred cu tarie ca societatea noastra merge pe un drum oarecum gresit din perspectiva moralitatii si cred ca noi, ca oameni, ca familii, trebuie sa schimbam acest lucru si sa revenim la normalitate. Am identificat mai multe probleme ale societatii, din perspective morale si respectiv profesionale. (...) Caut sa aduc o imbunatatire a vietii omului, incepand cu familia, si in acelasi timp, sa pregatim o echipa foarte bine pregatita pentru alegeri", a spus presedintele interimar al PNTCD Bihor.

Citeste si:
Eșecul PSD de la Sectorul 1. Cum încearcă social-democrații să ascundă rușinea referendumului ratat împotriva lui Clotilde Armand
Eșecul PSD de la Sectorul 1. Cum încearcă social-democrații să ascundă rușinea referendumului ratat împotriva lui Clotilde Armand
La un an de zile după ce au început să strângă primele semnături, PSD alături de alte cinci partide nu au reușit să strângă îndeajuns de multe semnături pentru organizarea...
Ministerul Transporturilor vrea să mai cumpere încă 20 de trenuri electrice. Pe ce trasee vor circula
Ministerul Transporturilor vrea să mai cumpere încă 20 de trenuri electrice. Pe ce trasee vor circula
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat miercuri, 10 august, că începe o nouă licitaţie pentru încă 20 trenuri electrice de lung parcurs. ”Autoritatea pentru Reformă...