Pavelescu: Crin Antonescu il santajeaza pe Basescu

Duminica, 28 Octombrie 2012, ora 22:38
3148 citiri
Pavelescu: Crin Antonescu il santajeaza pe Basescu

Co-presedintele Aliantei Romania Dreapta (ARD) Aurelian Pavelescu sustine ca declaratiile lui Crin Antonescu privind o noua suspendare a lui Traian Basescu reprezinta, de fapt, un santaj la adresa presedintelui.

"Crin Antonescu dovedeste ca este un politician iresponsabil. Nu el il suspenda pe presedinte, ci Parlamentul. Nu il suspenda la televizor de cate ori vrea el. Aceste afirmatii nu reprezinta decat un santaj, nedemn pentru un politician serios.

El se joaca cu institutiile statului de cate ori vrea. Inteleg ca are o problema, de asta a nu mai candideaza la Bucuresti, ci la Teleorman. In sondaje se arata clar, oamenii s-au saturat sa astepte, s-a intamplat ca au trecut sase luni si nu au facut nimic din ce au promis liderii USL", a spus Pavelescu in emisiunea Talk B1 de pe B1 TV.

"Acum Crin Antonescu vine cu false teme si un nou atac la presedinte, dar este un lucru inacceptabil si de neluat in seama", a completat liderul ARD.

Crin Antonescu: Il suspendam pe Basescu daca nu-l va numi pe Ponta premier, dupa alegeri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica dimineata, ca presedintele Traian Basescu ar putea fi suspendat, din nou, in 2013, daca va refuza sa respecte majoritatea parlamentara care se va forma dupa alegeri.

"In 2013 nu exclud o noua suspendare a presedintelui, eventual daca va refuza sa ia act de noua majoritate. (...) Daca il refuza pe Ponta, se declanseaza procedura de suspendare", a spus liderul liberal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Aurelian Pavelescu suspendare Basescu, #Aurelian Pavelescu Crin Antonescu, #Aurelian Pavelescu Antonescu santaj , #stiri Aurelian Pavelescu