Cazul frustrant al multimilionarei sărace. Trăiește din ajutor social pentru că nu îndeplinește condițiile puse de tatăl său ca să moștenească 12 milioane de dolari

Sambata, 25 Iunie 2022, ora 15:03
12923 citiri
Cazul frustrant al multimilionarei sărace. Trăiește din ajutor social pentru că nu îndeplinește condițiile puse de tatăl său ca să moștenească 12 milioane de dolari

Clare Brown, o australiancă de 26 de ani, a moştenit 12 milioane de dolari australieni de la tatăl ei, însă trăieşte din ajutor social, pentru că nu a îndeplinit încă cele două condiţii pentru obţinerea banilor. Soacra femeii a explicat situația în care se află nora ei.

Când tatăl lui Clare Brown, broker de acțiuni, Chris, a murit în ianuarie anul acesta, tânăra de 26 de ani a rămas cu o avere de 12 milioane de dolari.

Cu toate acestea, a venit cu două clauze cruciale - ca ea să obțină un loc de muncă și să contribuie cu ceva la societate.

Clare este însă șomeră de ani de zile și a declarat pentru o publicație australiană că starea sa de sănătate, inclusiv tulburarea de deficit de atenție/hiperactivitate (ADHD) și autismul funcțional înalt, o împiedică să își asigure un loc de muncă, potrivit news.com.au.

Ea susține, de asemenea, că reducerile de finanțare pentru Schema Națională de Asigurare pentru Invaliditate au afectat capacitatea sa de a se pregăti pentru un loc de muncă.

„M-am autointitulat o milionară falită pentru că sunt falită în mod constant și nu pot face nimic în privința asta”, a spus Brown pentru A Current Affair. "Puteți vă rog să vă opriți cu toată chestia asta de a obține un loc de muncă? Nu se va întâmpla. Dați-mi ceea ce este al meu de drept. Eu sufăr".

Astăzi, Clare Brown supraviețuiește din plățile de asistență socială împreună cu soția ei Lauren și fiica lor de un an în Mount Druitt, în vestul Sydney-ului – o schimbare uriașă față de fosta ei viață de lux, după ce a crescut într-o zonă bogată și a participat la o prestigioasă școală privată.

Ruth Barr, mama în vârstă a lui Lauren (soția lui Clare), a declarat pentru Daily Mail Australia, că nora ei șomeră nu putea munci pentru că „uraște mulțimile, nu se poate concentra și oamenii o urăsc pentru că este gay”. Doamna Barr a adăugat că, dacă cineva a susținut că doamna Brown este bine, atunci „spunea minciuni”. „Nu are bani”, a spus ea. „Altfel de ce ar trăi pe muntele Druitt?”.

Clare Brown a spus pentru A Current Affair că a primit anterior o plată de 500 de dolari pe săptămână de la tatăl ei pentru a-și suplimenta beneficiile guvernamentale, dar că el a continuat să „o întrerupă”.

„Înțeleg de ce acești oameni vor să fiu un membru funcțional al societății, totuși, trebuie să te uiți la diagnosticul meu și să realizezi că nu se va întâmpla”, a spus ea despre membrii familiei care puneau în aplicare clauzele din testamentul tatălui ei.

Între timp, soția sa Lauren a explicat că partenera ei are dificultăți cu sarcinile zilnice din cauza stării sale și a spus că se bazează pe o listă de verificare.

Singurul loc de muncă pe care l-a avut vreodată a fost un job part-time pentru Autism Australia, precum și mai puțin de o oră de muncă ca barista.

Vărul ei Jimmy a spus că familia nu are decât dragoste pentru Clare, dar avea nevoie de o „trezire” și ar putea chiar să găsească de lucru ca voluntar dacă nu ar putea ocupa un loc de muncă plătit. El a spus că dacă „bifează cele două căsuțe” de a obține un loc de muncă și de a contribui cu ceva la societate, „poate accesa toți banii”.

„În loc să fie de acord cu dorințele tatălui ei mort, ea se întoarce și își dă în judecată trusturile, acestea sunt extremele la care a mers, astfel încât să nu trebuiască să muncească”, a spus el.

„Este doar jenant să ai o verișoară care are milioane la îndemână care stă și ia banii guvernului în fiecare săptămână, este foarte jenant și extrem de neaustralian”.

Citeste si:
Rachetele spațiale cad în continuu pe Pământ, amenințând oamenii: Una din SUA și alta din China, imagini de la sol VIDEO
Rachetele spațiale cad în continuu pe Pământ, amenințând oamenii: Una din SUA și alta din China, imagini de la sol VIDEO
Amenințările asupra oamenilor ale resturilor de rachete spațiale care cad pe Pământ s-au înmulțit îngrijorător de mult peste tot în lume. Astfel, un booster al Chinei s-a prăbușit în...
Primăria Capitalei cere daune de 1 milion de lei de la MOL România. Ce obligații contractuale a ”fentat” compania
Primăria Capitalei cere daune de 1 milion de lei de la MOL România. Ce obligații contractuale a ”fentat” compania
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat marţi, 9 august, că municipalitatea a acţionat în instanţă compania Mol România. Primăria solicită pagube materiale de...