RAR clarifică anunțul legat de pneurile "all season". Ce litere trebuie să apară pe anvelopele de iarnă pentru a fi legale
Auto / Anvelope de iarna
Oficialii Registrului Auto Român (RAR) au emis un comunicat de presă referitor la informațiile vehiculate în ultima perioadă despre legalitatea pneurilor "all season". Un comunicat al asociației de protecție a consumatorilor InfoCons transmis în urmă cu câteva zile a generat speculații privind legalitatea folosirii anvelopelor ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Anvelope de iarna . Această zonă va concentra articolele categoriei Auto din Ziare.Com care au subiectul principal: Anvelope de iarna.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Anvelope de iarna, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Auto , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.